Posted on

Sirui 3T-R tafelstatief, compatibel met zowel Sony- als Canon camera’s

Ben je op zoek naar een tafelstatief met afstandsbediening die Sony camera’s ondersteunt, dan hoef je niet zo lang te zoeken. Een stuk lastiger was het om een tafelstatief te vinden die twee cameramerken ondersteunt. Met de lancering van de Sirui 3T-R is aan die zoektocht een einde gekomen. Dit tafelstatief ondersteunt zowel Sony- als Canon camera’s.  

Maak kennis met het langverwachte Sirui 3T-R tafelstatief

Sirui deed uitgebreid marktonderzoek alvorens aan de slag te gaan met de ontwikkeling van de langverwachte en revolutionaire 3T-R. Op basis van alle feedback die Sirui kreeg vanuit de markt, gingen de engineers aan de slag. Het gevolg? Een tafelstatief dat het hart van menig vlogger sneller zal doen laten kloppen.

Aan de achterkant van het statief vind je een bluetooth ontvanger. Deze is speciaal ontwikkeld voor Sony camera’s die niet beschikken over bluetooth. Wanneer je deze ontvanger op je camera aansluit, kan je de camera vervolgens eenvoudig koppelen met het statief waarna je je camera via de afneembare afstandsbediening waarover het statief beschikt, kan bedienen. Deze afstandsbediening werkt binnen een straal van 10 meter. Je kan er onder andere mee fotograferen (afdrukken), scherpstellen en in- en uitzoomen.   

Licht en compact

Het statief is zeer licht en compact, vergelijkbaar met een mobiele telefoon. De poten laten zich eenvoudig op en uitvouwen. Je kan de Sirui 3T-R kortom inzetten als greep of als statief.

Stabiel en duurzaam

Het statief is gemaakt van een sterke aluminiumlegering. Zo ben je verzekerd van een stabiel en duurzaam geheel. De grip is soepel en comfortabel en de poten zijn voorzien van ingebouwde magneten zodat deze in ingeklapte vorm ook daadwerkelijk ingeklapt blijven. De rubberen voetjes waarover de poten beschikken, staan bovendien garant voor een stevige grip. Op welk oppervlak dan ook. De Sirui 3T-R is kortom de droom van menig vlogger.

Wil je een goed beeld krijgen van de Sirui 3T-R, check dan snel onderstaande instructie video.   

Zodra de Sirui 3T-R beschikbaar is, brengen we je hier uiteraard van op de hoogte.

Stay tuned!

Related news

De Sirui RX2 in de praktijk

‘De Sirui RX2 is sterk, compact, super degelijk, dankzij het carbon uiterst licht maar wel erg stabiel en veelzijdig inzetbaar.’