Posted on

TSE Imaging officieel distributeur van Citizen Photo

TSE Imaging is sinds dit jaar trots distributeur van kwaliteitsmerk Citizen. We horen je denken; Citizen? Dat is toch een horlogemerk? Dat klopt, maar afgezien van horloges maakt Citizen onder andere ook toonaangevende fotoprinters, voor iedereen die het moment niet alleen wil vastleggen maar dit ook op de best denkbare wijze tot leven wil brengen! Als distributeur van uiteenlopende kwaliteitsmerken in de foto- en videowereld, van statieven tot filters, van objectieven tot continu (studio) licht en van alles daar tussenin, past het merk Citizen perfect bij TSE Imaging.  

Elke foto die je maakt, vertelt een verhaal. Met een Citizen-fotoprinter leg je het moment vast in levendige, rijke kleuren. Kleuren die jouw verhalen tot leven brengen. Elke Citizen-fotoprinter levert uitzonderlijke kwaliteit. En dat in slechts enkele seconden. Vanwege de zogenoemde dye-sublimatie printtechnologie, de methode waarbij met behulp van een 4 kleuren folie foto’s met hitte op het papier worden geperst, ben je verzekerd van honderd procent betrouwbaarheid en de best denkbare resultaten, print na print. Citizen ontwerpt zijn fotoprinters niet voor niets met slechts één doel: voldoen aan de behoeften van de klant!

Topkwaliteit

Door de superieure afdrukkwaliteit en het ontbreken van droogtijd zijn Citizen fotoprinters ideaal voor gebruik in toepassingen van bijvoorbeeld huwelijks- en evenementenfotografie. Maar ook in themaparken en kiosken. Zo is de nieuwste printer van Citizen, de CZ-01, met zijn ultra lichte gewicht en zeer compacte afmetingen een uitermate interessante optie voor het gebruik in photobooths.

Uitstekende waarde

De fotoafdruktechnologie van Citizen biedt de gebruiker een unieke combinatie van kwaliteit en snelheid, in een compact, robuust, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en professioneel systeem. Mocht er desondanks toch iets zijn met de door jou aangeschafte Citizen printer, dan staan Citizen en zijn partners voor je klaar om jou zo snel mogelijk weer back in business te krijgen.  

Citizen fotoprinters; binnen enkele seconden het perfecte resultaat

De pijlers van het wereldwijde merk Citizen

Precisie

Precisie zit in het DNA van Citizen ingebouwd. Of het nu gaat om horloges, medische apparatuur, rekenmachines of fotoprinters, als klant kan je vertrouwen op ultieme productprecisie en prestaties.

Efficiëntie

Fotoprinters van Citizen zijn zo ontworpen dat ze op een efficiënte manier hoge prestaties leveren. Dit houdt de kwaliteit hoog en jouw bedrijfskosten laag.

Betrouwbaarheid

De oplossingen die Citizen biedt voor het afdrukken van foto’s staan ​​bekend om hun ongeëvenaarde betrouwbaarheid met als resultaat dat jouw bedrijf soepel en winstgevend kan blijven draaien.

Levensduur

Iedere Citizen fotoprinter is met precisie ontworpen. Zo ben jij verzekerd van een lange, probleemloze levensduur. Dit maakt een Citizen fotoprinter tot dé kosteneffectieve en langdurige oplossing!

Onderhoud

Het klantenserviceteam van Citizen is er om jou te helpen bij elk aspect; van aanschaf tot gebruik. Het doel van Citizen is om bedrijven 24 uur per dag, 365 dagen per jaar draaiende te houden.

Ervaring

Citizen levert al honderd jaar hoogwaardige en betrouwbare oplossingen. In al die jaren heeft Citizen een ongeëvenaarde ervaring en kennis van printers opgebouwd, zodat ze dag in dag uit aan de verwachtingen van haar klanten kan voldoen.

TSE Imaging en Citizen

Als distributeur van uiteenlopende kwaliteitsmerken in de foto- en videowereld, van statieven tot filters, van objectieven tot continu (studio) licht en van alles daar tussenin, past het merk Citizen perfect bij TSE Imaging. Onze afnemers zijn retail-bedrijven in Nederland, België en Luxemburg. Ons hoofdkantoor, showroom en logistieke ruimten bevinden zich in Almere, centraal in Nederland. Liefde en passie voor beeld en kwaliteit is wat ons drijft! Een van onze voornaamste handelsmerken is customer intimacy, of, in gewoon Nederlands; de klant staat bij ons centraal. Dus ook op dat vlak gaan Citizen en TSE Imaging hand in hand.   

Related news