Posted on

Nanlite lanceert twee nieuwe ledpanelen, de MixPad 11CII en de MixPad 27CII

Nanlite lanceert vandaag twee nieuwe LED-panelen, de MixPad 11CII en de MixPad 27CII. Beide panelen zijn super licht, ultra-compact, zeer slank en enorm gebruiksvriendelijk.

Met de lancering van de MixPad 11CII en de MixPad 27CII brengt Nanlite opnieuw twee veelzijdige en ultra-compacte LED-lichten op de markt

De naam Nanlite behoeft inmiddels geen introductie meer. Foto- en videografen die aan de slag gaan met de krachtige, compacte en zeer veelzijdige led-oplossingen van Nanlite zijn stuk voor stuk laaiend enthousiast. Met de lancering van de MixPad 11CII en de MixPad 27CII brengt Nanlite opnieuw twee veelzijdige en ultra-compacte LED-lichten op de markt. Zo weegt de MixPad 11CII slechts 340gram. Hij heeft een dikte van 35mm. De MixPad27CII weegt 1350gram en is 57mm dik.  

Zacht, egaal en flikkervrij

De MixPad 11CII, die letterlijk in de palm van je hand past, laat zich eenvoudig op je camera zetten en is, net als de iets grotere MixPad 27CII, een ideale oplossing voor onder andere interviews op locatie en bruiloften. Beide panelen geven een zeer krachtige, zachte, egale en flikkervrije verlichting en hebben een kleurbereik van 2700K tot 6500K. Ook bieden ze je allebei de mogelijkheid om ze via een afstandbediening of smartphone vanaf afstand te besturen.

Beide panelen zijn bovendien voorzien van een professioneel en eenvoudig bedienbaar digitaal scherm met informatie over de instellingen zoals de kleurtemperatuur en het volledig dimbare lichtniveau (0 – 100%). Daarnaast hebben ze een CRI waarde van gemiddeld 95 en een TLCI waarde van gemiddeld 98. Verder beschikken ze over 15 verschillende lichteffecten waaronder Hue loop, CCT loop, flash, pulse, storm, police cars, TV, paparazzi, disco en bad bulb.

Ook bieden zowel de 11CII als de 27CII de mogelijkheid om met een druk op de knop te switchen tussen soft- of hard licht. Kies je voor de optie soft light dan heeft de 11CII op 5600k een lichtsterkte van 664 lux op 0,5 meter afstand. Kies je voor hard light dan heeft hij op 5600K een lichtsterkte van 3370 lux op 0,5 meter afstand. De MixPad 27CII heeft op 5600K (Soft light) een lichtsterkte van 1998 lux op 0,5 meter en, wanneer je gaat voor hard light, liefst 11593 lux op 0,5 meter (5600K).

Beschikbare accessoires

Afgezien van op je camera, kan je 11CII ook op het optioneel verkrijgbare Nanlite mini-statief, de NL-AS-MT14, plaatsen, een mini tripod en handgrip ineen. Ook zijn er speciaal voor deze panelen barndoors ontwikkeld. Daarnaast komt er voor de 27CII ook een softbox en een eggcrate beschikbaar.

Ter ondersteuning van toekomstige firmware-updates beschikken beide panelen over een USB-poort.

Zodra we informatie hebben over de beschikbaarheid van deze panelen, zullen we die uiteraard direct met je delen.

Stay tuned!