Posted on

Hogere lichtopbrengst dankzij nieuwe Nanlite reflectors

De Nanlite Forza serie stond al te boek als extreem krachtig maar dankzij nieuwe reflectors is de lux output op een meter afstand van de Forza 60, Forza 300 en de Forza 500 nog verder gestegen. De exacte waarden vind je hieronder.

TypeOud (lux @1m)Nieuw (lux @1m)
Forza 6011950 22860
Forza 30043060 72679
Forza 50066300 86926

Alle bovenstaande waarden zijn de lux op een meter afstand. Links zie je de oude, rechts de nieuwe waarden.

Over de Nanlite Forza serie  

Vorig jaar lanceerde Nanlite haar eerste professionele serie continu ledverlichting, de Forza serie. Deze unieke serie bevat drie extreem compacte maar zeer krachtige continu ledlampen, de Forza 60, de Forza 300 en de Forza 500. Met de komst van deze serie wordt de droom van foto- en videografen werkelijkheid; super krachtige continu ledlampen in extreem compacte behuizingen. Niet voor niets groeide deze serie in korte tijd uit tot een enorme hit. Foto- en videografen die met deze lampen werken, zijn er stuk voor stuk razend enthousiast over: big light performance features in een kleine en handzame behuizing.

Lees ook: Nanlite give-away actie! Mis het niet!