Mike Muizebelt

Sirui en Nanlite ambassadeur Mike Muizebelt is een full time professioneel natuurfotograaf met een uitgesproken passie voor reisfotografie, met name op het Afrikaanse continent. Maar hij geniet net zo zeer van het creëren van sfeervolle en verrassende foto’s in zijn eigen achtertuin; de kust van Zuid-Holland. Daar is hij onder andere regelmatig te vinden voor lightpainting. Mike laat zich kortom niet in één hokje vangen.

Ik krijg een kick van creatief beeld

Mike Muizebelt

Het werk van Mike kenmerkt zich door sterke, creatieve composities. Niet voor niets worden zijn beelden regelmatig gepubliceerd in (internationale) media. Ook won Mike al de nodige prijzen in internationale fotowedstrijden, waaronder awards in de prestigieuze European Wildlife Photographer of the Year wedstrijd.

‘Ik krijg een kick van creatief beeld en probeer met mijn fotografie zoveel mogelijk verwondering en verrassing bij de kijker teweeg te brengen. Door de uitgebreide “self-drive” reiservaring in Zuidelijk Afrika kan ik feilloos inspelen op de steeds wisselende omstandigheden die je daar kan aantreffen.’

De kracht van Mike ligt in zijn creatieve kijk op zijn onderwerpen, die samen met de aanwending van de laatste technische mogelijkheden, zorgen voor zeer afwisselende series en portfolio’s. Deze kennis en zijn enthousiasme deelt hij graag tijdens privé of groepsworkshops, zijn fotoreizen, masterclasses en presentaties.

Meer over Mike vind je hier.