Posted on

De Nanlite PavoTube T8-7X RGBWW Led Pixel Tube Light

Voor de creatieve lichtkunstenaars onder ons heeftt Nanlite een prachtig product op de markt gebracht; de Nanlite PavoTube T8-7X RGBWW Led Pixel Tube Light. Deze krachtige, lichte en compacte tube heeft een zachte prijs maar een groot creatief potentieel.   

Nanlite PavoTube T8-7X; een ideale partner voor film- en beeldmakers voor het toevoegen van sfeer en bijzondere lichteffecten

De Nanlite PavoTube T8-7X RGBWW Led Pixel Tube Light beschikt onder andere over een groot aantal lichteffecten: Hue Loop, CCT Loop, INT Loop, Multicolor, Fade, Process, Scroll, Fire, Rainbow en Driving. Daarnaast heeft deze tube een onberispelijke kleurnauwkeurigheid. Zo heeft hij een CRI en TLCI van respectievelijk 96 en 97 en een CCT bereik van 2700K tot 7500K. Dit maakt de Nanlite PavoTube T8-7X een ideale partner voor film- en beeldmakers voor het toevoegen van sfeer en/of bijzondere lichteffecten.   

De Nanlite PavoTube T8-7X heeft een lengte van 1 meter en weegt slechts 280 gram. Daarnaast beschikt hij over een ingebouwde batterij die je via de ingebouwde usb-c poort eenvoudig van nieuwe stroom voorziet. Met een volle batterij kan je op vol vermogen ruim een uur aan de slag met deze tube. Op 20% van zijn vermogen zelfs 3,5 uur. Geen gedoe dus met kabels. Dit, in combinatie met zijn gewicht en de vele kleurmogelijkheden en lichteffecten, maakt deze tube onder andere zeer geschikt voor lightpainting.     

Zeer gebruiksvriendelijk

Last but not least is de Nanlite PavoTube T8-7X zeer gebruiksvriendelijk. Ook is hij op diverse manieren te bedienen. Onder andere via de intuïtieve gebruikersinterface maar ook op afstand met behulp van de Nanlink 2.0 App of via DMX/RDM control.   

Volop verkrijgbaar

De Pavotube T8 7X en het groeiende LED aanbod van Nanlite voor professionele, kritische en creatieve beeldmakers is beschikbaar bij je favoriete foto- en videowinkel. Vraag er naar of neem contact op met ons Sales team.