Posted on

Met TSE Imaging naar de Formule 1 in Zandvoort

Met ingang van het jaar 2020 zal Nederland eindelijk weer over een eigen Grand Prix beschikken. Half mei werd bekend gemaakt dat het circuit van Zandvoort vanaf het seizoen 2020 in ieder geval drie keer de Grand Prix van Nederland (Dutch GP) mag organiseren. TSE Imaging is een van de gelukkige die kaarten voor dit geweldige event heeft weten te bemachtigen. En jij kan mee…

Met name door de enorme populariteit van Max Verstappen is de knoop doorgehakt om na meer dan 30 jaar afwezigheid een Nederlandse Grand Prix aan de F1-kalender toe te voegen. De keuze is gevallen op Zandvoort vanwege de rijke historie van dit beroemde duincircuit dat teruggaat tot de jaren vijftig van de vorige eeuw.

Wie wil daar nu niet bij aanwezig zijn? TSE Imaging is een van de gelukkige die kaarten voor dit geweldige event heeft weten te bemachtigen. Uiteraard nemen we enkele van onze relaties mee. Maar wie? Wordt vervolgd…