Posted on

Nieuw: Lensgo Smoke S rookmachine, nóg compacter

Naast de bestaande Smoke B rookmachine heeft LENSGO nu de nieuwe nóg compactere Smoke S rookmachine op de markt gebracht. Dit mobiele apparaat kan in slechts één minuut een kamer van 20 m3 vullen. De Smoke S (30W) werkt 7 minuten langer op een volledig opgeladen batterij, in totaal 25 minuten vergeleken met de 18 minuten van de krachtigere Smoke B (40W).

Mist en rook zijn niet weg te denken in de beeldindustrie. Van videoclips tot foodfotografie tot cinema, rook en mist bepalen de sfeer en zetten de toon in talloze scènes. De belangrijkste problemen met mist en rook zijn de moeilijkheid om deze onder controle te houden en de tijd die nodig is om rookmachines correct in te stellen. Bovendien maakt het formaat van mistmachines het moeilijk om ze te verbergen of te dragen voor kleine teams of solofilmers. De meeste apparaten moeten ook nog eens op een elektrische voeding of V-mount-batterijen worden aangesloten.

Om dit soort problemen aan te pakken, heeft LENSGO nu de nieuwe, nog handzamere Smoke S rookmachine gelanceerd. Een handige oplossing dankzij het kleine formaat, gebruiksgemak en veelzijdigheid. Kijk voor alle specificaties verderop in deze blog. Als je een idee wilt krijgen van wat je met de Smoke S allemaal kunt doen, bekijk dan onderstaande Digital Classroom met Frank Doorhof en laat je inspireren.

LENSGO Smoke S – Veelzijdig, compact en zo draagbaar

De Smoke S is ontworpen voor eenvoudig gebruik en laat ontwikkelt rook met een simpele dubbelklik en stopt deze met een enkele klik. Dankzij al de meegeleverde accessoires kunnen verschillende effectmodi worden gebruikt, wat het tot een heel veelzijdig apparaat maakt dat voldoet aan de meeste behoeften tijdens een shoot.

De LENSGO Smoke S wordt geleverd met een handige etui, alle accessoires die nodig zijn voor de verschillende modi en zes flesje vloeistof. De vloeistof die wordt gebruikt om de rook te creëren is veilig en milieuvriendelijk. Het apparaat bevat ook een infraroodbediening met een bereik van maximaal 10 meter. Hiermee kun je meerdere mistmachines in een scène plaatsen en er volledige controle over hebben, waardoor het mogelijk wordt grotere ruimtes te vullen. Met één knop kun je de rooktoevoer activeren en deactiveren. Het duurt ongeveer 3 uur om het apparaat volledig op te laden en de batterij gaat bij continu gebruik ongeveer 25 minuten mee, wat voor de meeste situaties voldoet.

Wat zit er in het Smoke S startpakket?

  • Smoke S rookmachine
  • Mistventilator
  • Rechte plastic buis
  • Gehoekte plastic buis
  • Buigzame silicone slang
  • Hogedruk mondstuk
  • Vloeibaar rookfilter
  • Afstandsbediening
  • Vloeistoftank
  • 6 flacons vloeistof à 12 ml
  • USB-C oplaadkabel

De Lensgo Smoke S wordt geleverd in een handige etui.

Specificaties Smoke S

Maten: 215 x 45 x 45mm
Stroom: 30 W
Voltage: 7.4 V
Opladen: 5V 2A
Capaciteit accu: 2550 mAh
Gebruik: Na 3 minuten gebruik, even 2 seconden stoppen
Continu gebruik: 25 minuten
Oplaadtijd: Ongeveer 3 uur
Capaciteit vloeistoftank: 12 ml
Type vloeistof (olie): VG (vegetable glycerin) + PG (propylene glycol) EU foodgrade
Output: De hoeveelheid rook die je in 1 minuut kunt verspreiden vult zo’n 20 m3
Gewicht: 385 gr.

Prijs en beschikbaarheid

De Lensgo Smoke S is nu verkrijgbaar via ons dealernetwerk. De adviesprijs van het uitgebreide Lensgo Smoke S startpakket is € 129,- Aanvulsets met 6 flacons à 12 ml vloeistof zijn verkrijgbaar voor € 19,95. Dealers kunnen contact opnemen met ons Sales team: +31 (0) 36 5346967 | sales@tse-imaging.nl

Fotografie © Frank Doorhof

Lees ook deze blog over de Lensgo Smoke B: