Posted on

Fotofair 2023 | Bezoek TSE Imaging

De 10e Fotofair staat weer voor de deur. Dit feest voor foto- en videografen vindt komend weekeinde – zaterdag 10 en zondag 11 juni – plaats, aan het E3 strand, op de Buivensedreef 10 in Eersel. Een locatie met veel water, strand en groen. Uiteraard is ook TSE Imaging weer van de partij. Jij ook?

Gratis kaarten

We geven 25 gratis dagkaarten weg aan de snelle reageerders. Stuur een e-mail naar sales@tse-imaging.nl en je krijgt bericht van ons.

Uiteraard hebben we speciaal voor de Fotofair leuke aanbiedingen en mooie kortingen voor je klaar staan. TSE imaging (stand 50) staat tijdens de Fotofair voor je klaar met Sirui statieven, continulicht van Nanlite en de lithium-ionbatterijen en laders van FxLion. We bieden je kortom de mogelijkheid om uitgebreid te ‘proeven’ van ons ruime, zeer gevarieerde assortiment van Nanlite, Sirui en FxLion.

Nanlite ambassadeur Mike Attinger

Nanlite ambassadeur en professioneel cosplay fotograaf Mike Attinger is aanwezig om jou de vele mogelijkheden van continulicht te laten ontdekken. Hij neemt een cosplay model mee en laat je zien hoe je die knap belicht om de juiste fantasy of sci-fi sfeer neer te zetten. Het grote voordeel van continulicht ten opzichte van flitslicht, is dat je meteen ziet hoe het licht op je onderwerp valt; what you see is what you get. Hierdoor kun je veel eenvoudiger de juiste belichting instellen en het licht sneller naar je hand zetten.

Tijdens de Fotofair is er tijd om vragen te stellen aan Mike. Ook legt hij uit waarom hij graag werkt met de producten van Nanlite schiet. Als vanzelfsprekend geeft Mike dit weekend ook live demonstraties zodat je een duidelijk inzicht krijgt in hoe hij zijn modellen belicht. Kom dus naar stand 50.

Kom naar de Fotofair!

Uiteraard hebben we speciaal voor de Fotofair in samenwerking met de verkopende partij Cameranu mooie aanbiedingen voor je klaar staan. Ons team kijk er naar uit je te ontmoeten op 10 en/of 11 juni in Eersel (Noord-Brabant). Je vindt TSE Imaging op stand nummer 50. Zien we je daar?