Dyno serie

De Dyno Serie, bestaande uit de Dyno 650C en de Dyno 1200C (RGBWW LED-softlights), is het eerste wapenfeit van Nanlux. En wat voor een wapenfeit. Deze softlights bieden de gebruiker een ultieme mix van output en controle. Ondanks de enorme power waarover deze panelen beschikken, leveren ze prachtig zacht en helder licht op. De Dyno-serie is dan ook speciaal ontwikkeld voor film-, televisie-, uitzend- en mediatoepassingen en biedt cinematografen en productieteams de perfecte softlight-oplossing voor zowel studio- als locatiewerkzaamheden.

Uiteraard is voor deze vakkundig ontworpen serie gebruik gemaakt van de allernieuwste LED-technologie. De lampen zijn volledig instelbaar tussen 2700- en 20.000K en dimbaar van 0 tot en met 100% in uiterst nauwkeurige intervallen van slechts 0,1% (1-100%). Of je nu kiest voor tungsten, daglicht of voor een van de meer dan 16 miljoen beschikbare kleuren. De creatieve mogelijkheden van deze serie is vrijwel grenzeloos. Zo beschikt zowel de 650C- als de 1200C-unit over een opwindende verzameling van volledig aanpasbare effecten plus een uitgebreide ‘Gel-bibliotheek’. Ook zijn beide lampen voorzien van een helder en makkelijk afleesbaar 4,3-inch display. Zo heeft de gebruiker maximale controle over kleurtemperatuur, verzadiging, intensiteit en frequentie.  

Intelligent ontwerp

Dankzij het onopvallende, intelligente ontwerp staan de panelen bovendien razendsnel opgesteld en laten ze zich eenvoudig en zeer intuïtief bedienen. Dat deze lampen beschikken over zowel draadloze- als DMX-connectiviteit spreekt welhaast voor zich.

Samen met deze serie lanceert Nanlux ook diverse accessoires, de Dyno Barndoor, Dyno Eggcrate, Dyno Flight Case, Dyno Octa Softbox (120cm en 150cm) en de Dyno Rectangular Softbox (120cm en 150cm). Wie kiest voor de Dyno Series kiest kortom voor ultieme prestaties, veelzijdigheid en controle!