Uitgelichte producten

Voor het gehele productassortiment van Fxlion, bekijk het productoverzicht.

Merk informatie

Fxlion is hét merk voor professionele, hoogwaardige lithium-ionbatterijen en laders voor zowel verlichting als video- en fotocamera’s. De roots van FxLion liggen in China. Daar bouwde FxLion sinds 1997 aan een uitstekende reputatie onder beeldmakers. Ook in Europa, de Verenigde Staten en Azië-Pacific groeit de populariteit van de kwaliteitsproducten van FxLion nog dagelijks. Wie een product van FxLion aanschaft, is verzekerd van het beste van het beste op het gebied van lithium-ionbatterijen. Kwaliteit gaat bij producten van FxLion – stuk voor stuk ISO9001:2008 en CE gecertificeerd – bovendien hand in hand met veiligheid. De productlijn van FxLion is inmiddels zeer uitgebreid en groeit nog altijd. Zo lanceerde het merk in 2019 de inmiddels razend populaire Nano One en Nano Two, twee zeer compacte V-mount batterijen. De Nano One is zelfs de meest compacte V-mount batterij ter wereld!   

BP

Duurzaam en robuust. We hebben het over de standaard, old skool V-lock batterijen van FxLion, de BP lijn, waarop je altijd kan vertrouwen.

BPM

Geschikt voor het opladen van onder ander (kleine) camera’s zoals Blackmagic, Red, Sony, ARRI-minicamera en flitsers en monitors.

Nano

Met deze compacte krachtpatsers voorzie je jouw gear, van mobiele telefoon tot laptop en van laptop tot camera, in een handomdraai van nieuwe stroom.