Ledgo, afkomstig uit de stal van moederonderneming Nanguang, waar ook Nanlite en Nanlux vandaan komen, biedt eindeloze en niet zelden multi-inzetbare mogelijkheden. Voor iedere toepassing en voor iedere situatie heeft Ledgo een oplossing. Denk aan de multi-inzetbare Ledgo LG-E268C Bi-Color 2 LED Light Kit. Deze kit is compleet, handzaam én betaalbaar. Met de Ledgo LG-E268C Bi-Color 2 LED Light Kit draag je een studio op je rug. En dit is slechts een van de vele voorbeelden van wat Ledgo allemaal te bieden heeft.     

Ledgo LED-lampen maken gebruik van hoog-rendement LED’s. Deze verspreiden een mooi zacht en diffuus licht. Met de traploos instelbare helderheid en regelbare kleurtemperatuur kun je de belichting van de lampen eenvoudig aan jouw smaak, andere verlichting of het omgevingslicht aanpassen. Dit stelt je bovendien in staat het natuurlijke licht van buiten naar binnen te brengen.

Je kunt de lampen niet zelden van stroom voorzien door middel van meegeleverde AC-adapters. Maar ook door optioneel verkrijgbare lithium-ion accu’s. In dat geval kun je de lampen ook inzetten op locaties waar geen netspanning aanwezig is. Dat scheelt je een hoop gedoe én het maakt je een stuk flexibeler.