Het Japanse SLIK ontwerpt en produceert al meer dan zestig jaar hoogwaardige statieven, monopods, statiefkoppen en accessoires zoals sliding armen en multi pods. In die jaren won SLIK onder andere diverse prestigieuze Good Design awards.

Multifunctioneel, licht en compact! Welkom in de wereld van SLIK!

De originele en innovatieve ontwerpen van SLIK zijn uitgegroeid tot de standaard in de foto- en videoindustrie, lichtgewicht maar sterk en stabiel! En dat alles voor een betaalbare prijs.

Om je een beeld te geven van dit merk, zoomen we in op de Slik Multi-Pod 3 x 4, een multifunctioneel en zeer compact statief dat diverse instellingscombinaties biedt. Dit maakt de Slik Multi-Pod 3 x 4 ideaal voor vloggers, social influencers en travel fotografen. Zo kan dit multifunctionele statief onder andere worden gebruikt als tafelstatief, stand pod en selfiestick.     

Hij heeft een maximaal draagvermogen van 500 gram en kan worden gebruikt in combinatie met (lichte) compact-camera’s, smartphones en 360 graden/action-cams. De statiefpoot heeft vijf secties en het balhoofd is zo ontworpen dat het ook eenvoudig dienst kan doen als smartphonehouder.

Kortom, gemak, multifunctionaliteit, licht en compact vormen de voornaamste sleutelwoorden van de Slik Multi-Pod 3 x 4. Het zijn stuk voor stuk kenmerken die het merk SLIK zo typeren.