Serie BCT – Broadcast

Fibratievrije powerlifters

Een rustig en stabiel camerabeeld, zonder nerveuze trillingen en zonder schokkerige bewegingen. Het kan. Met de broadcast-statieven van Sirui. Ontworpen met de jarenlange kennis en ervaring uit de televisie- en filmwereld en met begrip voor de tradities van filmers en cineasten. Maximale belastbaarheid bij op-en-top gebruiksgemak. Het perfecte fundament onder jouw producties.

Sirui product illustrations illustr 3140

Draaien om de as van het statief veroorzaakt krachten op de benen. Alleen met een rigide constructie, dubbele buizen en shiftlocks met minimale toleranties wordt de beweging vloeiend afgestaan aan de ondergrond. Alleen zo ‘veert’ een camerabeweging niet in tegenovergestelde panoramarichting terug. Met een stevig, maar opvouwbaar spreader (voetenkruis) of een mid-level spreader wordt de torsiebestendigheid van de combinatie nog verder verhoogd. Sirui levert de benodigde accessoires standaard mee. De voeten zijn standaard uitgerust met spikes en kunnen met de gebruikelijke ooglussen in de spreader worden vastgezet. Ook losse rubbervoeten zijn verkrijgbaar. Deze kunnen op gelijke wijze onder de spikes worden gezet, voor gebruik met een mid-level spreader of zonder spreader.

Wind

Een voorname functie van een broadcast-statief is het weerstaan van (weer en) wind. Geen vervelender onruststoker dan een vlagerige wind op locatie, die vooral bij gebruik van langere shots voor onverwachte en zeer ongewenste camerabewegingen kan zorgen. Wanneer ook een goede Sirui video-kop op de BCT statieven wordt gebruikt, is jouw combinatie maximaal beschermd tegen onregelmatige windbelasting. Zo kan de cameraman moeiteloos uren operationeel en scherp blijven.

Leveller.

De Sirui BCT statieven hebben een ruime schouderbreedte, zodat de leveller zelfs met grote handen snel en trefzeker kan worden gevonden. Alle BCT’s zijn uiteraard uitgerust met een bowl in de universele maten.