Statieven

Statieven zijn al eeuwen oud maar nog altijd onmisbaar binnen de fotografie. En waarom? Die vraag is simpel te beantwoorden. Het gebruik van een statief voorkomt onder andere bewegingsonscherpte. Maar voor welk statief kies je? Wie kiest voor een statief van Sirui kiest voor honderd procent betrouwbaarheid, kwaliteit, stabiliteit en gebruiksgemak! Wat voor type fotograaf jij ook bent, Sirui heeft voor iedere fotograaf het juiste statief in het assortiment. Van een ultra-lichte en compacte UltraLight, uiterst fijn uitgevoerd met slimme details, tot de robuuste broadcast videostatieven met hun vloeiend bewegende videokoppen. De statieven van Sirui zijn het toonbeeld van goed ontwerp en perfecte productie.

Levenslange garantie op Sirui statieven

Ja, je leest het goed! Immers, wie spreekt van goed ontwerp en perfecte productie, moet ook B zeggen. Deze levenslange garantie geldt voor alle statieven en monopods die zijn aangekocht bij dealers binnen ons netwerk.

Internationale marktplaatsen als eBay, Amazon en Alibaba vallen niet onder ons dealernetwerk. Ons complete dealernetwerk vind je hier.

Verschillende statieffamilies

Sirui onderscheidt verschillende statieffamilies. Binnen deze series zijn de statieven zoveel mogelijk afgestemd op het beoogde gebruik. Neem de Reporters. Deze zijn met name bedoeld voor zwaar en ruig werk. Niet voor niets is deze lijn voorzien van dikke buizen en robuuste scharnieren. Zoals de W serie is uitgevoerd met een door Sirui zelf ontwikkeld WPS, water proof sealing system. Dit voorkomt het binnendringen van water in de statiefbenen en -scharnieren.

Serie BCT – Broadcast

Een rustig en stabiel camerabeeld, zonder nerveuze trillingen en zonder schokkerige bewegingen. Het kan. Met de broadcast-statieven van Sirui.

Serie P-S Eenbeen

De veelzijdigheid is onvoorstelbaar. Als 'gewoon' monopod, een monopod met zwenkkogel op een spidervoet of alleen de voet als tafelstatief. De Sirui P-S serie combineert het allemaal in één statief.

Serie W – Waterproof

De W-serie statieven van Sirui zijn echte outdoor tools: sterk, waterdicht en ook met handschoenen aan gemakkelijk te gebruiken. Er is over nagedacht.

Serie R – Reporter

Sirui reporters zijn ware krachtpatsers die jou nooit in de steek laten. Hoe extreem de omstandigheden ook zijn. Koud, warm, nat of droog, van een Reporter kun je op aan.