TK serie

Met de TK-serie lanceerde Nanlux eind februari 2021 haar tweede lijn. De panelen in deze serie zijn ontworpen rond een geheel nieuwe, slanke behuizing en zijn voorzien van toonaangevende Nanlux LED-technologie. Deze ultra dunne en energiezuinige paneellampen zijn perfect voor gebruik in allerlei tv-, film- en uitzendtoepassingen. Ze zijn verkrijgbaar als daglichtbron met hoge output (TK-200 / TK-450) of als veelzijdige bi-color modellen (TK-140B / TK-280B).

De TK-serie levert prachtig zacht, natuurlijk maar krachtig licht, zonder scherpe randen of schaduwen. Het idee achter deze lijn is het bieden van een flexibele, compromisloze softlight-oplossing. Want of je nu kiest voor de compacte 890 mm brede of de grotere 1340 mm units, de krachtige, flikkervrije output is perfect voor gebruik in iedere productie waarbij consistent en betrouwbaar licht essentieel is.

Intuïtieve gebruikersinterface

De 160W TK-140B en de 280W TK-280B bieden nauwkeurig beheer van de kleurtemperatuur, van 2700K tot 7500K. Met de intuïtieve gebruikersinterface kunnen gebruikers direct schakelen tussen temperatuur en intensiteit. Met een CCT van 5600K en een hoge CRI bieden de 200W TK-200 en 455W TK-450 modellen uitzonderlijke niveaus van ultra efficiënte, heldere daglichtverlichting. Het zijdezachte, gelijkmatige licht zorgt voor een egale en natuurlijk ogende huid en een verfijnde sfeer. Dat is vooral in (uitzend)studio’s en tijdens interviews een pré.

Alle panelen zijn volledig dimbaar tussen 0 en 100%. Ook zijn ze stuk voor stuk voorzien van een selectie volledig aanpasbare lichteffecten. Als vanzelfsprekend komt deze serie samen met een reeks van lichtvormende accessoires zoals barndoors, eggcrates, softboxen en honeycombs.

Het stroom voor de panelen wordt geleverd via de meegeleverde AC adapter of, in het geval van de TK-140B en de TK-280B, met een 14,8 V/26 V batterij (optioneel). Dankzij ingebouwde Bluetooth, 2.4G en Lumenradio CRMX zijn de panelen ook op afstand te bedienen.

Een ander kenmerk van deze panelen is de compactheid. Daarnaast zijn ze eenvoudig op te zetten en laten ze zich eveneens heel eenvoudig bedienen. Deze veelzijdige, zachte LED-panelen met hoge output leveren kortom het licht dat je wilt, waar en wanneer je het nodig hebt; in de studio, op de set of zelfs op de meest afgelegen locaties.