Evoke 1200

De Evoke 1200 is een verbluffend krachtige – 1200W -, 100% flikkervrije LED-spot, verkrijgbaar in twee varianten, 5600- of 3200K.

Uiteraard is voor deze vakkundig ontworpen krachtpatser gebruik gemaakt van de allernieuwste LED-technologie en kwalitatief hoogwaardige en zeer robuuste materialen. Het hart van het systeem is een krachtige COB met een ongelooflijke output en een CRI en TLCI-waarde van respectievelijk 96 en 97. Nanlux zelf spreekt van een revolutie in verlichting en daarmee is niets te veel gezegd. De Evoke 1200 is krachtig, betrouwbaar, ongelooflijk flexibel en zeer effectief.

Met zijn zeer robuuste, water- en stofdichte constructie (IP54) en praktische ontwerp is de Evoke 1200 de ideale LED-lamp voor gebruik in bijna alle omstandigheden.

 In combinatie met de speciaal voor deze lamp ontwikkelde fresnel, de FL-35, levert de Evoke 1200 een output van liefst 68300 lux op drie meter afstand (10°). In vergelijking, de toch ook niet misselijke Nanlite Forza 500 levert in combinatie met de fresnel FL-20G een output van 25656 lux op drie meter afstand (10°).  

Ondanks de enorme power waarover de Evoke 1200 beschikt, levert hij prachtig zacht en helder licht op. De Evoke is niet voor niets speciaal ontwikkeld voor film-, televisie-, uitzend- en mediatoepassingen en biedt onder andere cinematografen en productieteams de perfecte softlight-oplossing voor zowel studio- als locatiewerkzaamheden.

De intuïtieve gebruikersinterface met een gemakkelijk afleesbaar 2,8-inch display is verantwoordelijk voor een zeer nauwkeurige, eenvoudige en intuïtieve bediening van de Evoke 1200. De lamp beschikt bovendien over een selectie van ingebouwde, creatieve effecten waaronder INT-lus, flitser, pols, storm, tv, paparazzi, kaars / vuur, slechte gloeilamp, vuurwerk, explosie en lassen. Voor extra gemak kunnen onder andere gebruikersinstellingen worden vergrendeld of opgeslagen voor later gebruik.

Het systeem beschikt over een U-bracket. Dit maakt het mogelijk de spot eenvoudig en volledig te pannen en te tilten en 360° te laten roteren.

De Evoke 1200 is kortom al het licht dat je nodig hebt.