FS

Met de FS reeks richt Nanlite zich op de fanatieke hobbyfoto- en videograaf en de semi-professional. Dankzij COB-Led light technologie produceren de lampen mooie gelijkmatige en gladde/zachte lichtbundels.

Alle drie de led-spots beschikken over een alles-in-één behuizing. Deze combineert de besturingseenheid, voedingsadapter en lampbehuizing. Dankzij dit geïntegreerde ontwerp zijn de lampen zeer compact, licht en dus flexibel. De ingebouwde ventilator zorgt ervoor dat de lampen hun warmte op effectieve wijze kunnen “lozen”.

Afgezien van de power kunnen de spots bogen op een CRI- en TLCI-waarde van respectievelijk 96 en 98. Daarnaast beschikken ze over een kleurtemperatuur van 5600K. Ook beschikken ze over een veelvoud aan speciale effecten waaronder INT Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle/ Fire, Bad Bulb, Firework en Explosion.

Eindeloze lichtvormingsmogelijkheden

Evenals de lampen in de Nanlite Forza Serie, beschikken ook de FS led-spots over een Bowens-mount. Dit maakt de lampen compatible met een grote selectie aan lichtmodificatoren. Denk aan beauty dishes, softboxen en paraplu’s. Ook beschikken ze over een geïntegreerde USB-poort om toekomstige firmware-updates op eenvoudige wijze mogelijk te maken. Last but not least kunnen de lampen ook draadloos worden bediend via een 2.4G-controller. Kortom, bij de Nanlite FS serie gaan flexibiliteit, kracht en compactheid hand in hand.