Forza Serie

Het eerste wapenfeit van Nanlite is de Forza serie. Deze unieke serie bevat drie extreem compacte maar zeer krachtige continu ledlampen, de Forza 60 en de Forza 300 en 500. Met de komst van deze serie wordt de droom van foto- en videograven werkelijkheid; super krachtige continu ledlampen in extreem compacte behuizingen.   

Neem nu de Forza 300 en de Forza 500. Deze kenmerken zich door een enorme helderheid en een uiterst rank lichaam. Zo heeft de Forza 300 een output van 128679 lux op een meter afstand. De output van de Forza 500 op een meter is zo krachtig dat deze niet te meten is. Op twee meter is de output van de Forza 500 25090 lux.

In tegenstelling tot andere ontwerpen, is het controle-paneel van beide lampen gescheiden van de lamp zelf. Dat maakt deze lampen uiterst handzaam en bovenal erg handig in gebruik. Daarnaast beschikken ze over vier verschillende licht effecten. Kortom, ideale partners voor de professionele video- en/of fotograaf die op zoek is naar ultieme helderheid in een compacte, ranke, handzame en handige body. Zo heeft de Forza 300 een gewicht van amper 2.3 kilogram, de Forza 500 is met 2.6 kilogram slechts een fractie zwaarder.

Ook de Forza 60 is een zeer veelzijdige en flexibele spotlight. Hij past bovendien in de palm van je hand. En met een gewicht van slecht 0.8 kilo is hij werkelijk vederlicht. Ondanks zijn compactheid biedt de Forza 60 in combinatie met de standaard reflector een helderheid van liefst 23860 lux op een meter afstand. Kortom, big light performance features in een kleine en handzame behuizing. En net als zijn grotere broers, heeft ook de Forza 60 vier verschillende licht effecten.

Zoals de typenummers al aangeven heeft de Forza 60 een wattage van 60, de Forza 300 een wattage van 300 en de Forza 500 een wattage van 500. De lampen worden standaard geleverd met een power adapter, een reflector en een handige draagtas. Daarnaast biedt Nanlite een groot aantal accessoires voor de Forza serie. Denk aan diverse soorten grids en softboxen.