Uitgelichte producten


Voor het gehele productassortiment van Nanlite, bekijk het productoverzicht.

Merk informatie

Nanguang, moederondernemning van Ledgo, lanceerde in de zomer van 2019 een geheel nieuw merk, Nanlite. Hiermee was de geboorte van een briljant nieuw LED-merk een feit. Dit merk richt zich op veeleisende, professionele foto- en videografen. Het eerste wapenfeit van Nanlite is de Forza serie, super krachtige continu ledlampen in extreem compacte behuizingen. Niet voor niets werd deze serie in heel korte tijd razend populair onder zowel foto- als videografen.    

Nanguang Systems werd opgericht in 1992 met als doel het creëren van het beste LED-licht. Inmiddels heeft Nanguang meer dan honderd octrooien op haar naam staan. Ook staat het merk in de markt bekend om haar uitzonderlijke klantenservice. Nanlite is de volgende stap in de zoektocht van Nanguang naar de ultieme LED-oplossing in iedere denkbare vorm zoals monolights, panelen, fresnels, tubes en ringlights. Voor iedereen die bezig is met het creëren van licht, van fotograaf tot videograaf, komt Nanlite met een krachtig en kwalitatief hoogstaand productassortiment.

FS

Met deze compacte, krachtige en betaalbare reeks, bestaande uit drie led-spots, de FS 150, FS 200 en FS 300, richt Nanlite zich op de fanatieke hobbyfoto- en videograaf en de semi-professional.

MixPanel

De Nanlite MixPanelen (de MixPanel 60 en de MixPanel 150) zijn inzetbaar als een traditioneel multi-LED-paneel voor hard licht, een diffuus SMD LED-paneel voor zacht licht en een instelbaar RGB-paneel voor kleurrijke en creatieve lichteffecten.

PavoTube

Deze serie bestaat uit drie veelzijdige high-end studio lampen voor zowel foto- als videografie, de 6C II, 15C en de 30C.

Forza

Deze unieke serie bevat zes extreem compacte maar zeer krachtige continu ledlampen, de Forza 60, de Forza 60B, de Forza 200, de Forza 300 en 300B en de Forza 500.