Nanguang, moederondernemning van Ledgo, lanceerde in de zomer van 2019 een geheel nieuw merk, Nanlite. Hiermee was de geboorte van een briljant nieuw LED-merk een feit. Dit merk richt zich op veeleisende, professionele foto- en videografen. Het eerste wapenfeit van Nanlite was de Forza serie, super krachtige continu ledlampen in extreem compacte behuizingen. Niet voor niets werd deze serie in heel korte tijd razend populair onder zowel foto- als videografen. Inmiddels heeft Nanlite diverse series in de markt staan en is het merk niet meer weg te denken uit de wereld van beeldmakers.    

Nanguang Systems werd opgericht in 1992 met als doel het creëren van het beste LED-licht. Inmiddels heeft Nanguang meer dan honderd octrooien op haar naam staan. Ook staat het merk in de markt bekend om haar uitzonderlijke klantenservice. Nanlite is de volgende stap in de zoektocht van Nanguang naar de ultieme LED-oplossing in iedere denkbare vorm zoals monolights, panelen, fresnels, tubes en ringlights. Voor iedereen die bezig is met het creëren van licht, van fotograaf tot videograaf, komt Nanlite met een krachtig en kwalitatief hoogstaand productassortiment.

Compac

Deze compacte, krachtige en betaalbare reeks is ideaal voor zowel studio- als locatiegebruik.

FS

Met deze compacte, krachtige en betaalbare reeks, bestaande uit drie led-spots, de FS 150, FS 200 en FS 300, richt Nanlite zich op de fanatieke hobbyfoto- en videograaf en de semi-professional.

MixPanel

De Nanlite MixPanelen (de MixPanel 60 en de MixPanel 150) zijn inzetbaar als een traditioneel multi-LED-paneel voor hard licht, een diffuus SMD LED-paneel voor zacht licht en een instelbaar RGB-paneel voor kleurrijke en creatieve lichteffecten.

PavoTube

Overal bruikbaar, altijd creatief! We hebben het over de Nanlite Pavotubes, bestaande uit twee series, de C- en de high-end X-serie.

Forza

Deze unieke serie bevat zeven extreem compacte maar zeer krachtige continu ledlampen, de Forza 60, de Forza 60B, de Forza 150, de Forza 200, de Forza 300 en 300B en de Forza 500.