Compacte/on camera panelen

De populariteit van continu ledlicht groeit met de dag. Wil jij ook aan de slag met continu ledlicht? In dat geval heeft Ledgo prachtige compacte panelen zoals de multi-inzetbare Ledgo LG-E268C Bi-Color 2 LED Light Kit. Deze kit is compleet, handzaam én betaalbaar. Met de Ledgo LG-E268C Bi-Color 2 LED Light Kit draag je feitelijk een studio op je rug.

Deze kit is, zoals de naam al aangeeft, een lichtgewicht en draagbare continu verlichtingsset voor onder andere portret- en trouwfotografie op locatie of in de studio. Maar ook voor product-, interieur- en macrofotografie leent de set zich erg goed.  

Ledgo E268C Bi-Color 2 Led Light Kit: Compleet, handzaam en betaalbaar

De set bestaat uit twee LG-E268C Bi-Color LED-panelen met ieder een lichtopbrengst van 2240 Lumen en twee zeer compacte en stabiele lampstatieven. Dankzij de zachte LED-verlichting krijgt je model geen last van zijn/haar ogen. In de meegeleverde draagtas kun je de videolampen, met een diepte van slechts 15 millimeter, inclusief de twee statieven en alle accessoires eenvoudig overal mee naartoe nemen.  

De Ledgo E268C LED-lampen maken gebruik van hoog-rendement LED’s. Deze verspreiden een mooi zacht en diffuus licht. Met de traploos instelbare helderheid en een regelbare kleurtemperatuur van minimaal 3200 tot maximaal 5600K kun je de belichting daarnaast eenvoudig aan jouw smaak, andere verlichting of het omgevingslicht aanpassen. Dit stelt je bovendien in staat het natuurlijke licht van buiten naar binnen te brengen.  

Je kunt de lampen van stroom voorzien door middel van de meegeleverde AC-adapters. Maar ook door optioneel verkrijgbare Sony NP-F serie lithium-ion accu’s. In dat geval kun je de set ook inzetten op locaties waar geen netspanning aanwezig is. Het scheelt bovendien een hoop gedoe én het maakt je een stuk flexibeler. Deze accu’s gaan lang mee. Met twee accu’s kun je probleemloos een halve dag aan de slag.

Behoefte aan wat extra licht? Dan is de Ledgo E116C Bi-color in combinatie met een handgrip de perfecte toepassing

Ledgo E116C Bi-color

Ledgo E116C led panel oncam front
Ledgo E116C led panel
Ledgo E116C led panel 1371
Ledgo E116C led panel

Je kunt de Ledgo E268C lampen plaatsen op de meegeleverde en flexibele lampstatieven maar ze ook handheld gebruiken met de meegeleverde handgrepen. Heb je naast de Ledgo LG-E268C Bi-Color 2 LED Light Kit behoefte aan extra licht om jouw scene/model bij te lichten? In dat geval is de Ledgo E116C Bi-color in combinatie met een LG-L11 hand grip een veel toegepaste oplossing.