De LED-evolutie in zowel foto- als videografie is niet meer te stoppen. Het biedt vele voordelen ten opzichte van flitslicht of traditioneel kunstlicht. Daar zijn de producten van Ledgo een duidelijk signaal van.

Ledgo ledverlichting is er voor verschillende doelen en verkrijgbaar in handzame complete sets. Ledlampen van Ledgo hebben stuk voor stuk een unieke constructie. Of het nu de panelen, de fresnels of de tubes betreft.   

Waarom continulicht?

  • Continu licht zonder kleurzweem: ideaal voor video
  • Je ziet wat je doet: WYSIWYG
  • Compact en draagbaar
  • Geen warmte-ontwikkeling
  • Hoge lichtopbrengst en een laag energiegebruik: vele opnames op 1 accu
  • Geen slijtage: geen opgebrande lampen of flitsbuizen meer
  • Veel minder invasief voor modellen

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden die Ledgo biedt zijn welhaast eindeloos en niet zelden multi-inzetbaar. Voor iedere toepassing en voor iedere situatie heeft Ledgo een oplossing. Zo is er bijvoorbeeld de multi-inzetbare Ledgo LG-E268C Bi-Color 2 LED Light Kit. Deze kit is compleet, handzaam én betaalbaar. Met de Ledgo LG-E268C Bi-Color 2 LED Light Kit draag je een studio op je rug. En dit is slechts een van de vele voorbeelden van wat Ledgo allemaal te bieden heeft.     

Zacht en diffuus licht

Ledgo LED-lampen maken gebruik van hoog-rendement LED’s. Deze verspreiden een mooi zacht en diffuus licht. Met de traploos instelbare helderheid en regelbare kleurtemperatuur kun je de belichting van de lampen eenvoudig aan jouw smaak, andere verlichting of het omgevingslicht aanpassen. Dit stelt je bovendien in staat het natuurlijke licht van buiten naar binnen te brengen.

Optioneel verkrijgbare accu’s

Je kunt de lampen niet zelden van stroom voorzien door middel van meegeleverde AC-adapters. Maar ook door optioneel verkrijgbare lithium-ion accu’s. In dat geval kun je de lampen ook inzetten op locaties waar geen netspanning aanwezig is. Dat scheelt je een hoop gedoe én het maakt je een stuk flexibeler.

RGB Tubes

Ook de populariteit van RGB tubes groeit met de dag. Ledgo heeft verschillende tubes in haar assortiment. Professionele tubes van zeer hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. De RGB Tubes van Ledgo zijn veelzijdige studio lampen voor zowel foto- als videografie. Met deze tubes kun je diverse speciale effecten creëren. Kies een kleur uit het volledige RGB spectrum of laat de lamp zelf hier doorheen schakelen tijdens het filmen. De kleurtemperatuur van de Ledgo tubes is aanpasbaar (tussen de 2700- en 6500K). Zo heb je voor iedere situatie altijd het juiste licht. De Ledgo tubes zijn verkrijgbaar in verschillende lengten. Dankzij een ingebouwde 2,4GHz radioconnectie is het ook vaak mogelijk om meerdere lampen tegelijk in te te zetten. Deze tubes hebben een indrukwekkende kleurenregeling, lichtintensiteit en energie-opties.

Lightpainting

Verschillende van deze tubes zijn ook zeer geschikt voor lightpainting. Zo heeft de 1212B, ondanks het feit dat hij voor deze tak van sport wat aan de zware kant is, een aantal voordelen ten opzichte van reguliere tubes. Door de lichtintensiteit die hij kan voortbrengen, kan je al vroeg in het blauwe uurtje beginnen. Normaal is de lichtopbrengst van een zaklamp niet sterk genoeg om boven het omgevingslicht uit te komen, deze RGB tube haalt dat met gemak. Daarnaast staat iedere kleur tot de beschikking van de fotograaf; koel wit, warm geel en knap rood. Met slechts een draai aan de knoppen, heb je een andere look and feel. Ook de traploze instelmogelijkheid van de NG-1212B is een pré voor lightpainting.