Het Japanse Kenko, opgericht in 1957 als specialist in optische producten, blinkt onder andere uit met zijn kwalitatief uiterst hoogstaande en betaalbare verrekijkers. Met een verrekijker kun je alles in jouw omgeving observeren. Een verrekijker zorgt ervoor dat wat zich op grote afstand bevindt, dichterbij wordt gehaald. Kenko heeft verschillende verrekijkers in haar assortiment die geschikt zijn voor verschillende situaties. Een ding hebben ze stuk voor stuk met elkaar gemeen: kwalitatief top voor een betaalbare prijs. Met een Kenko verrekijker haal je dat wat te ver uit jouw zicht is, haarscherp dichtbij!    

Een ding hebben alle Kenko verrekijkers met elkaar gemeen: kwalitatief top voor een betaalbare prijs.

Kenko VCS Multicoating Frontlens front multicoat
Kenko VCS Multicoating Frontlens

Om je een goed beeld te geven van wat Kenko te bieden heeft op het gebied van verrekijkers, zoomen we in op de Kenko VcSmart 14×30, een lichtgewicht, zeer compacte verrekijker met 14x vergroting en een  krachtige ingebouwde beeldstabilisatie, Vibration Control. Dit optische systeem is ontworpen om een duidelijk en stabiel zicht te krijgen, zelfs bij een sterke vergroting en zonder het gebruik van een statief. Dat maakt deze kijker geschikt voor diverse situaties: reizen, sportwedstrijden, concerten, sterrenkijken of gebruik in de natuur.

Vergeleken met gelijksoortige modellen, heeft deze kijker een bredere kijkhoek en een grotere oogafstand. De lensdelen zijn voorzien van volledige multicoating.

Kenko Drone Filters

Ben jij een dronevideo- en/of fotograaf? Ook dan zit je goed bij Kenko. Zo heeft Kenko diverse IRND filterkits waarmee je jouw drone videos en fotografie naar een hoger niveau kan tillen. De IRND filters zorgen ervoor dat er minder licht door wordt gelaten. Een must wanneer je vliegt in lichtsterkte omgevingen zoals besneeuwde bergen.