Fusion Antistatic/Fusion Antistatic Next

De filters in de Hoya Fusion Antistatic en de Hoya Fusion Antistatic Next reeks, bestaande uit een UV-, een Protector- en een Circulair Polarisatiesfilter, beschikken over een speciaal ontwikkelde, negenlaags Super Multi-coating met een stof-afwerende werking.

De filters in deze reeks vereisen minder reiniging en onderhoud dan traditionele filters

Dit is perfect voor omgevingen waar veel stof voorkomt. Deze filters vereisen minder reiniging en onderhoud dan traditionele filters. De geharde, antistatische toplaag is bovendien waterafstotend, vlek en krasbestendig! De super Multi-coating zorgt voor een sterke vermindering of zelfs complete eliminatie van reflecties op het oppervlak van het glas en levert een bijzonder hoge lichttransmissie op. Dit filter heeft vrijwel geen invloed op de kleurbalans, het contrast en de helderheid van het uiteindelijke beeld.

Zowel de reguliere lijn als de Next lijn is verkrijgbaar in de maten 37mm tot en met 105mm. De Hoya Fusion Antistatic Next reeks, heeft een nog betere stof-afwerende werking dan de eerste generatie Fusion Antistatic filters.