Bij NANGUANG delen ze dezelfde passie voor visuele verhalen als beeldmakers. De makers van Ledgo, Nanlite en Nanlux begrijpen de behoefte aan betrouwbare bescherming voor professionele apparatuur in uitdagende situaties en omgevingen dan ook heel goed.

Met de introductie van GUTEK beschermkoffers, combineert NANGUANG – met ruim 30 jaar ervaring – hun diepgaande begrip van deze behoefte met een uitzonderlijk industrieel ontwerp en brengt nu innovatieve mogelijkheden op de markt voor apparatuurbescherming. GUTEK – een nieuw merk binnen de NANGUANG familie – is toegewijd aan het ontwerp en de productie van hoogwaardige beschermkoffers, op maat gemaakt voor het beschermen van jouw professionele apparatuur als beeldmaker.

De naam ‘GUTEK’ is afgeleid van de Chinese term ‘GU DAO’. Het Chinese karakter ‘GU’ brengt eigenschappen van stevigheid, kracht en onverzettelijke stabiliteit over. Het karakter ‘DAO’ heeft een filosofische inslag die de orde en flow van alles in het universum vertegenwoordigt, wat de essentie van technologie in het algemeen weerspiegelt. Daarom heeft Nanguang ‘GU’ en ‘TEK’ (de afkorting van technologie) samengetrokken om dit nieuwe merk – GUTEK – leven in te blazen.

NANGUANG’s inzicht in industrieel ontwerp is op een onderscheidende manier in het GUTEK design-DNA verweven. De nieuwe ‘Tortoise’ serie cases, een koffer en een rolkoffer in zwart of olijfgroen, is geïnspireerd door het beschermende schild van de schildpad en gaat uit van een ontwerpfilosofie die geworteld is in robuustheid en betrouwbaarheid. Met veel oog voor detail en relevante accessoires worden gebruiksvriendelijke oplossingen werkelijkheid. Met meer dan 30 jaar ervaring in industriële productie maakt NANGUANG een robuust statement als het gaat om productkwaliteit. De GUTEK koffers zijn gemaakt van hoogwaardige vlamvertragende materialen, geproduceerd door middel van strikt gecontroleerde productieprocessen en onderworpen aan strenge tests. GUTEK moet voor de eindgebruiker een absolute zekerheid zijn.

GUTEK staat voor ‘Protect – Explore – Create’ en belooft je professionele apparatuur optimaal veilig te houden, waardoor je als beeldmaker zonder zorgen op pad kunt om probleemloos te creëren wat je wilt creëren.