Natuurlijk hebben we tegenwoordig altijd en overal onze mobiele telefoon bij de hand waarmee we altijd en overal spontane foto’s kunnen maken. Maar voor wie die spontane beelden weer eens ouderwets wil laten ontwikkelen, zijn er de AgfaPhoto Le Box camera’s – handige, compacte wegwerp camera’s met een ingebouwde flitser – en de AgfaPhoto Reusable foto camera’s, de duurzame variant van de Le Box camera’s.

De Agfa-Gevaert Groep is een Belgische multinational. De onderneming ontwikkelt, produceert en verkoopt analoge en digitale beeldvormingsystemen en IT-systemen. Het hoofdkantoor en de moedermaatschappij van de Agfa-Gevaert Groep zijn gevestigd in Mortsel, België. De grootste productie- en onderzoekscentra van de Groep zijn gevestigd in België, de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, China en Brazilië.

AgfaPhoto Reusable Analoge

De AgfaPhoto Reusable Analoge camera is voorzien van een 31mm lens met een vast diafragma van F/9.0. Daardoor heb je een grote scherptediepte en is scherpstellen niet nodig. Zolang je niet te dicht op je onderwerp kruipt, is jouw onderwerp standaard in focus.

AgfaPhoto Le Box

De AgfaPhoto Le Box camera is er in verschillende types, de LeBox Wedding, Flash, Black/White, Outdoor en Ocean (waterdicht). De camera’s zijn goed voor 27 opnames, de Le Box Black/White zelfs voor 36 opnames.