Posted on

Bezoek TSE imaging op de Fotofair 2024

De Fotofair staat voor de deur! Dit feestje voor beeldmakers vindt komend weekend plaats – zaterdag 1 en zondag 2 juni – op het E3 strand in Eersel. Uiteraard is ook TSE Imaging weer van de partij. Kom jij ook?   

Speciaal voor de Fotofair hebben we eenmalige scherpe aanbiedingen voor je klaar staan!

TSE staat tijdens de Fotofair voor je klaar met Sirui statieven – met levenslange garantie! -, een fotohoek met continulicht van Nanlite en de handige, draagbare Lensgo Smoke B rookmachines om uit te proberen. Op onze stand kun je uitgebreid ‘proeven’ van ons gevarieerde assortiment. Naast TSE imaging zijn er ook talloze andere distributeurs aanwezig en tal van fotomomenten en workshops geprogrammeerd. Voor ieder wat wils.

50% korting op je entree

Deze editie is Fotogroep de verkooppartner en zij bieden 50% korting op je Fotofair ticket. Op hun website kun je nu een 50% kortingscode aanschaffen. Met de code die je ontvangt kun je via de Fotofair website je ticket bestellen, maar nu voor een tientje in plaats van de reguliere € 20,-.


Scherpe aanbiedingen

Uiteraard heeft TSE imaging speciaal voor de Fotofair in nauwe samenwerking met de verkopende partij Foto Groep eenmalige scherpe aanbiedingen voor je klaar staan op een aantal van onze producten van Sirui, Nanlite en Lensgo.    

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten aan het E3 strand in Eersel (Noord-Brabant). Je vindt TSE Imaging naast de Foto Groep winkel. Tot ziens op de Fotofair 2024!