Posted on

Een succesvol, creatief en kleurrijk 2023!

Zo op de drempel van de feestdagen wil TSE Imaging alle relaties en beeldmakers fijne dagen en een succesvol, creatief en kleurrijk 2023 toewensen! Wij blikken terug op weer een memorabel jaar en hopen natuurlijk dat jullie dat ook doen.

Want wat een jaar was 2022! Eindelijk uit de lockdowns en de grootste Coronabeperkingen. Al hebben we er wel nieuwe zorgen voor teruggekregen. Maar ondanks alles wat er om ons heen gebeurt, hebben we prijsstijgingen gelukkig grotendeels weten te voorkomen. Zakelijk gesproken kunnen we dan ook met jullie terugblikken op een succesvol jaar, dankzij de ondernemersgeest en flexibiliteit in onze sector. Iets om trots op te zijn en even bij stil te staan.

Winkels weer open, ambassadeurs weer op pad
Wat waren we eind januari blij voor jullie als dealers en verkoopteams dat de deuren van de winkels weer open konden, en het weer mogelijk was om face to face met klanten te spreken. Bedankt voor jullie support en de verkoop van onze mooie merken. Het was ook goed iedereen – en ook onze eindgebruikers – weer te zien op Professional Imaging, Foto Fair, IBC en Photo Days!
Voor onze reislustige ambassadeurs waren we enthousiast dat reizen weer eenvoudiger werd, en fototrips en opdrachten weer konden worden opgepakt. Wat hebben jullie dit jaar ondanks alles prachtige beelden geschoten en met ons netwerk gedeeld. Hartelijk dank voor al jullie creatieve inspiratie.

Team TSE
Ook het TSE team is onverstoorbaar doorgegaan in 2022. In een tijd waarin het moeilijk is om goed personeel te vinden, is ons team weer compleet en op volle sterkte. Lean, mean en superflexibel. Er gaan geluiden dat dit een team is zoals we het nog nooit hebben gehad. Met deze teamspirit zijn we klaar voor groei en nieuwe ontwikkelingen in Europa. Daar zijn we erg blij mee.

Jullie allemaal: bedankt!
Daarom: iedereen enorm bedankt voor de inzet en in het bijzonder jullie toewijding voor onze mooie merken. Levenslange garantie op Sirui statieven verkoopt natuurlijk altijd, maar ook Hoya blijft innoveren met steeds betere filters. Tokina verdiende aandacht met hun speciale groothoeken tele-objectieven. Wat ook niet ongemerkt voorbij is gegaan: Nanguang het moederbedrijf van Nanlite en Nanlux bestond in 2022 alweer 30 jaar. Iedereen werd op mooie acties getrakteerd, én er werden prachtige nieuwe producten gelanceerd. En we gaan door, want ook voor 2023 staan weer nieuwe Nanlite oplossingen en verbeterde producten op stapel.

Laten we hoe dan ook van 2023 weer een succesvol, creatief en kleurrijk jaar maken. Tot snel!

Team TSE

[ Photo credits: Hille Hillinga ]