Posted on

TSE imaging nieuwe distributiepartner voor HOYA filters in Duitsland

Na meer dan vijftien jaar succesvolle distributie in de Benelux, is TSE imaging BV trots dat zij per direct nu ook de nieuwe officiële en exclusieve distributiepartner van Hoya filters en Tokina lenzen voor Duitsland is geworden. Het aantoonbare succes van de huidige Hoya distributie en het daardoor opgebouwde vertrouwen vanuit Kenko Tokina Japan heeft de doorslag gegeven in de keuze voor TSE imaging als distributeur en servicepartner – en dat is heel goed nieuws.

Precies vanwege die consistente aanpak is Hoya namelijk het grootste filtermerk in de Benelux geworden, met de hoogste marktpenetratie. De omzet is door de jaren heen altijd breed en stabiel gebleven met een gezonde marge, waar retailers in de Benelux en nu dus ook in Duitsland de vruchten van gaan plukken.

Hoya kwaliteitsfilters maken ook de beeldmakers gelukkig. Hoya staat voor absolute topkwaliteit uit Japan – denk aan de beste glassoorten en productietechnieken – en brengt alleen de best denkbare filters op de markt. In de gehele breedte zijn Hoya filters niet meer weg te denken, of het nu om ND-, UV-, Protector-, Polarisatie-, Creatieve kleur/effect-filters of kits gaat. Tokina staat vooral bekend om de uitstekende groothoek- en macrolenzen voor verschillende mounts, de supertele’s en ook de nieuwe Cinema objectieven, met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding.

TSE imaging gaat ervoor zorgen dat deze kwaliteitsproducten nu ook op de Duitse markt professioneel worden vertegenwoordigd.

Meer informatie
Als er vragen zijn over onze distributie, Hoya of andere merken neem dan gerust contact op met ons sales team.