Posted on

Doe je voordeel met onze BLACK FRIDAY deals

TSE imaging heeft deze Black Friday periode – van 21 november tot 5 december 2022 – weer hele mooie discounts voor beeldmakers. Ga snel naar je favoriete winkel of webshop en profiteer van de volgende kortingen bij onze dealers:

Maar liefst 15% korting op de populaire NANLITE Pavotubes 15C en 30C. Ook op de dual & quad kits. En zolang de voorraad strekt een GRATIS accessoire bij je aankoop! Verder een prettige 10% korting op het gehele NANLITE assortiment.

Ben je toe aan een topstatief, of een nieuw balhoofd? Nu is je kans met 15% korting op ons SIRUI assortiment statieven en accessoires (behalve de objectieven). Keek je al met één oog naar bijvoorbeeld de ST-124 of RX2, dan pak je al snel tussen de 50 en 70 euro voordeel op je statief.

Bekijk alle BLACK FRIDAY acties bij onze dealers en doe je voordeel met deze tijdelijke discounts.

TEAM TSE