Posted on

Photo Days 2022 | Bezoek TSE Imaging

Photo Days ‘Het Fotosalon’ staat voor de deur. Een waar feest voor beeldmakers.  Deze beurs vindt plaats op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober van 10 tot 18 uur in Brussels expo, Paleis 4. Uiteraard is TSE Imaging hier weer van de partij. Kom jij ook?

Een bezoek aan onze stand mag niet ontbreken. De productspecialisten van TSE staan tijdens de Photo Days voor je klaar en hebben Sirui statieven, continulicht van Nanlite en Nanlux, de lithium-ionbatterijen en laders van FXLion en Hoya filters meegenomen. We bieden je de mogelijkheid om uitgebreid te “proeven” van ons ruime, zeer gevarieerde assortiment van prachtige merken.

Tijdens Photo Days kun je de recent door Nanlux gelanceerde Evoke 1200B, een krachtige en revolutionaire – 1200W -, 100% flikkervrije Bi-color LED-spot werkend zien. Ook kondigen we kersverse filterproducten aan. Welke? Dat hoor je tijdens Photo Days 2022.

Er is ook een uitgebreid programma met inspirerende sprekers. Onze Sirui ambassadeur Ellen van den Doel zal op vrijdag spreken in het Nikon auditorium over haar landschapswerk. Frank Doorhof, een Nanlite fan, zal dagelijks presenteren.

Genoeg reden dus om Photo Days tussen 14 en 16 oktober te bezoeken op de Expo in Brussel, Paleis 4.  Je vindt het TSE Imaging team – met 2 nieuwe collega’s – op standnummer 2.06.

Tot ziens in Brussel. Salut!

Tickets en info: https://photodays.be/?lang=nl