Posted on

Nanlite introduceert de FS 60B, de nieuwe Bi-color variant in de FS serie

Nanlite introduceert vandaag de Nanlite FS 60B. Het is alweer de tweede bi-color variant in de populaire en vriendelijk geprijsde FS reeks van Nanlite. De lamp weegt nog niet eens een kilo en heeft een CRI van gemiddeld 96 en een TLCI van gemiddeld 97.  

De FS 60B is licht en compact vanwege de alles-in-één behuizing, die de besturingseenheid, voedingsadapter en lampbehuizing combineert.

De single color FS serie heeft een kleurbereik van 5600K, maar deze FS 60B bi-color variant biedt een bereik van 2700K tot 6500K. Hiermee maakt de FS 60B het de fotograaf en filmmaker nóg makkelijker. De lux output van de bi-color variant op 1 meter is 13,360 (met meegeleverde reflector) maar aangezien je bij deze bi-color variant geen gebruik hoeft te maken van kleurtemperatuurfilters, verlies je geen stop aan licht. Dat kleurtemperatuurfilters niet langer nodig zijn met de FS 60B is erg praktisch, het scheelt gedoe en ruimte in je tas én het verhoogt de creativiteit van jou als beeldmaker. Het is eenvoudig om lekker te experimenteren met de verschillende mogelijkheden. Het bevordert de creativiteit en het scheelt nabewerkingstijd.

“De Nanlite FS60B is licht, klein en betaalbaar. Een ideale keuze voor bijvoorbeeld beeldmakers die willen starten met het maken van hoogwaardig beeldmateriaal.”

Dankzij de alles-in-één behuizing is de alleen op netvoeding werkende FS 60B zeer handzaam. Deze behuizing combineert de besturingseenheid, voedingsadapter en lampbehuizing. Door dit geïntegreerde ontwerp zijn de lampen zeer compact, licht en dus flexibel.

Net als de FS 150, beschikt de FS 60B over een FM-mount, én wordt deze geleverd met een bowens mount adapter. Dit maakt de lamp uitwisselbaar met een grote selectie aan shapers zoals beauty dishes, softboxen en paraplu’s. De 1,3-inch oled display met zeer gebruiksvriendelijke interface is praktisch, net als de 12 speciale effecten die zijn ingebouwd. De lamp kan ook worden bediend via een 2.4G-controller, bluetooth of via de handige Nanlink app. Het is knap, maar ook de betaalbare Nanlite FS 60B is flexibel, licht, compact én krachtig!

Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor de FS 60B.

Nanlite FS-60B | Belangrijkste kenmerken
• Bi-color spot met een breed CCT-bereik van 2.700K tot 6.500K
• Lichtgewicht licht, weegt slechts 0,85kg
• Compact formaat van 247×134×87mm
• Geeft 70W nominaal vermogen en een output van 13.360 lux @1M met reflector, 5600K
• Twee uitvoermodi beschikbaar – zowel constante als maximale modi
• Hoge kleurgetrouwheid met een gemiddelde CRI van 96 en een gemiddelde TLCI van 97
• Compatibel met FM mount ecosystem & Bowens mount shaping tools
• 12 ingebouwde,aanpasbare praktische effecten
• Ondersteuning van meerdere besturingsmethoden: on-board, 2.4G, bluetooth & Nanlink app

Inhoud Nanlite FS60B

Over de Nanlite FS serie

Met deze compacte, krachtige en betaalbare FS reeks richt Nanlite zich op de fanatieke hobbyfoto- en videograaf en de semi-professional.