Posted on

Nieuw, de Nanlite Forza 60C: Uniek en toonaangevend

Met de Forza 60C voegt Nanlite vandaag een unieke, toonaangevende nieuwe Led spotlight toe aan haar Forza serie. Deze spotlight maakt de Forza 60 line up serie compleet met een licht dat je zintuigen laat prikkelen. Het is de eerste RGBLAC-spot van Nanlite en wat voor één!

Door een speciale, innovatieve zes-kleuren mengtechnologie toe te passen, heeft Nanlite het probleem dat we vaak zien bij bestaande RGB/RGBW/RGBWW-armaturen, een onvolledig lichtspectrum, getackeld. Naast de bekende RGB voegde Nanlite extra limoen, amber en cyaan toe (RGBLAC). Dit maakt de Nanlite Forza 60C toonaangevend op het gebied van kleurweergave.

Zoals we dat kennen van de Nanlite Forza 60 en de Nanlite Forza 60B is ook de Nanlite Forza 60C een zeer veelzijdige en flexibele spotlight die past in de palm van je hand. Met een gewicht van slecht 0.8 kilo is hij bovendien vederlicht. Zie hier, de ideale lamp voor video- en fotografen die op zoek zijn naar ‘big light performance features’ in een kleine en handzame behuizing.        

Zo heeft de Forza 60C heeft een uiterst breed CCT bereik van liefst 1800K tot en met 20000K en respectievelijk een CRI en TLCI-waarde van 96 en 95. Verder beschikt de lamp over liefst 15 lichteffecten; Hue Loop, CCT Loop, INT Loop, CCT Flash, HUE Flash, CCT Pulse, Hue Pulse, Storm, Police Car, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Disco, Bad Bulb, Firework, Explosion en Welding.

De bluetooth-connectiviteit via de recent gelanceerde Nanlink-app zorgt voor eenvoudige draadloze bediening van de Forza 60C. Afgezien van deze bluetooth-connectiviteit, laat de lamp zich ook eenvoudig bedienen via 2.4G-, DMX- en RDM. De Forza 60C is kortom ontworpen voor eenvoudig gebruik op alle productieniveaus.