Posted on

Vacature: Vertegenwoordiger / Account manager

Na bijna 10 jaar bij ons te hebben gewerkt en mooie successen te hebben geboekt, vertrekt Bart van de Venne, één van onze bekende en ervaren account managers. Dat vinden we heel jammer. Wat nu? We zijn in die periode flink gegroeid. Wie gaat onze klanten alles vertellen over filters, statieven en led-verlichting? Ben jij ons nieuwe, enthousiaste, commerciële uithangbord? Promoot jij onze merken in winkels, bij klanten, tijdens beurzen en events? Dat is wat deze job als vertegenwoordiger / accountmanager bij TSE Imaging in Almere zo leuk en afwisselend maakt.

Energieke Vertegenwoordiger / Account manager gezocht, bij TSE Imaging in Almere

TSE imaging bv is importeur van een selectie gerenommeerde fabrikanten in de wereld van foto en video, met een goede positie en reputatie in de markt. We importeren kwaliteitsmerken zoals Nanlite en Nanlux continulicht, Hoya filters, Sirui statieven en cine- en anamorphic objectieven, FXlion accu’s en nog veel meer moois. Deze producten leveren we B2B aan de retail in de Benelux en verschillende andere landen.

Jouw rol is om met veel enthousiasme en plezier een commercieel uithangbord en contactpersoon te zijn voor de merken die wij in de markt vertegenwoordigen. Dat is een brede, dynamische rol met veel verantwoordelijkheid maar ook flexibiliteit.

Je werkdag is vrijwel elke dag anders. Je voert je orders in, je meldt nieuwe producten aan bij de dealers en hebt dagelijks contact met klanten en fabrikanten. Al naar gelang je ervaring kun je meteen een (key) account toegewezen krijgen. Bij ons krijg je echt eigen verantwoordelijkheid en een stuk vrijheid in de uitvoering. Na de lunch help je vlug even mee in het magazijn, orders verzamelen, checken of inpakken. TSE imaging is een familiebedrijf en bestaat uit een flexibel en multifunctioneel team van 12 collega’s. Never a dull moment!

Je bezoekt winkels in Nederland en daar buiten, hebt contact met verkopers en inkoopafdelingen. Je bent ondernemend en denkt na over verkoopkansen en de positionering van nieuwe producten. Je spreekt onze internationale fabrikanten. Gedurende het jaar hebben we verschillende beurzen en events waar jij te vinden bent om onze producten te promoten. Opbouwen en afbreken is natuurlijk ook teamwork. Net als samen in een goede sfeer genieten van een lekkere maaltijd.

Heb jij wat wij zoeken?

  • Jij hebt de gunfactor en bent enthousiast over je merken en producten.
  • Je komt goed uit je woorden en weet jezelf te presenteren.
  • Je bent ondernemend en commercieel ingesteld, maar verliest de menselijke maat niet uit het oog.
  • Je kunt je professioneel redden in het Engels, zowel geschreven als gesproken.
  • Beheers je Duits? Dan is dat zeker een pre. We vertegenwoordigen namelijk Hoya in Duitsland.
  • Spreek je Frans? Ook dat is een pre. Dan kun je onze mooie merken in Franstalig België ondersteunen.
  • Ervaring in de (foto)retail is uiteraard zeer welkom.
  • Je kunt goed overweg met Microsoft Office en moderne communicatie tools.
  • Je vindt het leuk om in een hecht team samen te werken.

Gewoon doen

Dat is ons motto. Bij TSE Imaging werken we niet met fancy managementstijlen of keiharde KPI’s. We verkopen gewoon goede producten en leveren gewoon goede service. Onze service afdeling repareert bijvoorbeeld altijd binnen 2 dagen. Dat vinden we net zo ‘gewoon’ als elkaar vrijheid in het werk gunnen en open staan voor goede initiatieven.

Klinkt goed? Mooi! Dit zijn onze arbeidsvoorwaarden

  • Direct een jaarcontract!
  • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.
  • Heb je een auto nodig? Staat voor je klaar.
  • Of een kilometervergoeding of OV-kaart? Ons kantoor staat in Almere.
  • Leen producten uit onze webshop, of koop ze met een gunstige medewerkerskorting.
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen.
  • En natuurlijk een fijne laptop en telefoon van de zaak.

Past deze baan bij jou?

‘Als je het commerciële en sociale aspect van deze functie leuk vindt – veel contact met winkels, fabrikanten, inkopers, verkopers en eindgebruikers – én je voelt je thuis in de wereld van creatieve mensen die bezig zijn met video, fotografie en professionele apparatuur, dan past deze baan bij jou.’ – Robbert Langezaal (COO)

Over ons team

  • Bij TSE imaging zijn we zo tussen de 25 en 50 jaar.
  • Wij hebben uiteenlopende interesses, maar waar we altijd over kunnen praten is foto en video. Wel zo leuk als jij daar ook helemaal gek van bent.
  • Het salesteam bestaat – met jou erbij – uit 5 collega’s. In totaal zijn we met 12 collega’s in Almere.

Solliciteren

Ben je enthousiast voor de functie van vertegenwoordiger / account manager bij TSE Imaging? Stuur dan je motivatie en cv naar robbert@tse-imaging.nl. Natuurlijk kun je ons ook bellen als je vragen hebt of meer wilt weten. Robbert bereik je via (036) 53 4 69 67.