Posted on

Maak jouw lichtdromen waar met de Nanlite PavoBulb 10C

Met de PavoBulb 10C brengt Nanlite vandaag opnieuw een fantastische lichtoplossing op de markt voor foto- en videografen. Met de PavoBulb 10C maak je jouw lichtdromen waar.

De PavoBulb 10C biedt een hele reeks aan kleurweergave van bioscoopkwaliteit

Deze “gloeilamp” schijnt het licht gelijkmatig in alle richtingen. Bovendien kun je zowel de CCT als de HUE van de PavoBulb 10C volledig naar je hand zetten. Daarnaast bezit deze lamp een grote diversiteit aan (programmeerbare) speciale effecten.

De PavoBulb 10C biedt een hele reeks aan kleurweergave van bioscoopkwaliteit. Dit wordt mogelijk gemaakt door de toepassing van de modernste RGBWW-kleurmengtechnologie. Zo beschikt deze lamp onder andere over een breed CCT-bereik van 2700 tot en met 7500K, een nauwkeurige weergave van liefst 36000 kleuren én 15 aanpasbare speciale effecten.

Meerdere besturingsmethoden

Zoals alle lichtoplossingen van Nanlite, biedt ook de PavoBulb 10C de beeldmaker meerdere besturingsmethoden. Zo kun je de helderheid, CCT en HUE direct en eenvoudig  aanpassen via de lamp zelf maar ook op afstand met onder andere DMX of de NANLINK APP.

De Nanlite PavoBulb 10C is binnenkort los verkrijgbaar maar ook als een 4 of een 12 kit. Stay tuned!