Posted on

Ga op unieke fotoreis met Nanlite ambassadeur Martin Hogeboom

Het maken van een foto is één, het maken van een foto met de ‘wow’ factor is een ander verhaal. Hoe doe je dat? Dat leer je tijdens de Outdoor Photography Experience, een bijzondere fotoreis in het prachtige Andalusië onder leiding van professioneel fotograaf en Nanlite ambassadeur Martin Hogeboom. Deze unieke fotoreis staat gepland van 21 tot en met 25 april 2022.

Speciaal voor deze reis stelt TSE Imaging een aantal Nanlite en Hoya producten beschikbaar.   

Vanuit het pittoreske kustplaatsje La Herradura, op drie kwartier rijden van Malaga, trek je onder andere de bergen in en bezoek je prachtige baaien, natuurparken en grotten. Tijdens deze goed gevulde dagen leert fotograaf Martin Hogeboom je hoe je de ‘wow’-factor toevoegt aan jouw beelden. Vele aspecten van fotografie worden door hem behandeld en hij geeft je tips voor een soepele workflow en efficiënte nabewerking van je foto’s.

Perfecte combinatie

Naast alle activiteiten zul je ook genieten van het Spaanse dorpsleven waarbij op elke straathoek een mooi plaatje te vinden is. De Outdoor Photography Experience is de perfecte combinatie van vakantie, outdooractiviteiten én een professionele fotocursus.

La Herradura, Sport, actief, activ8you, activiteit, buiten, costa tropical, granada, jeroen stultiens, locatiefotografie, masterclass, outdoor photography experience, sophie, spanje, workshop

Tijdens deze experience leert Martin je hoe je de ‘wow’-factor toevoegt aan jouw beelden. Vele aspecten van fotografie worden door hem behandeld en hij geeft je tips voor een soepele workflow en efficiënte nabewerking van je foto’s

La Herradura, OUTDOOR, outdoor photography experience, spanje

Je slaapt in een comfortabel hotel waar je van je ontbijt geniet en waar we korte theoretische briefings houden. Vanuit dit ‘basiskamp’ gaan we op pad en nemen we je onder andere mee kayakken, mountainbiken, wandelen en coasteering. Pardon, coasteering? We horen het je denken.  Dit is een relatief nieuwe outdoor activiteit waarbij je je rondom de getijde lijn van een rotsachtige kustlijn beweegt. Dit kan zijn te voet, glijdend, klimmend of zwemmend. Maar in ieder geval zonder de hulp van boten, surfplanken of andere vaartuigen of hulpmiddelen.

Op maat gemaakt

La Herradura, OPE, OUTDOOR, Sport, actie, actief, andalusië, creatief, experience, landschap, masterclass, outdoorphotox, photography, spanje, workshop, zomer

Alle activiteiten worden begeleid door ervaren, gekwalificeerde sportinstructeurs en zijn op maat gemaakt en toegepast op de fotografiecursus. Je bent zelf actief bezig (op je eigen tempo en niveau!) en fotografeert jezelf, de omgeving of andere deelnemers in actie.

Na iedere enerverende dag is er ruimte om je mooiste foto’s van de dag te selecteren en die met de andere deelnemers te delen. Elke avond eet je in een sfeervol restaurant waar je op informele wijze de dag en de resultaten van die dag doorneemt.

Verdere informatie rondom deze unieke fotoreis vind je hier.

Nanlite Pavotubes en Hoya polarisatie filters  

Speciaal voor deze reis stelt TSE Imaging, distributeur van onder andere Nanlite en Hoya, diverse Nanlite Pavotubes 6CII en Hoya Circulair Polarisatie filters – inclusief vernuftig magneetsysteem om het filter snel en eenvoudig op je lens te bevestigen – beschikbaar.

Waarom een polarisatiefilter?

Het polarisatiefilter wordt gebruikt om reflecties te beïnvloeden en contrasten aan te zetten. Met reflecties krijg je te maken bij glimmende en/of spiegelende oppervlakken. Denk aan water, metaal of glas. Door gebruik te maken van een polarisatiefilter, kun je zeer verschillende resultaten verkrijgen. Je kunt de spiegeling ermee versterken of juist wegnemen.

Meer informatie over het Hoya polarisatie filter vind je hier.

Hoya Instant Action Adapter & Conversion ring

Alles over het vernuftige magneet systeem van Hoya, bestaande uit de Hoya Instant Action Adapter Ring en de Hoya Instant Action Conversion Ring vind je hier.

Nanlite Pavotube 6CII

fotograaf, martin hogeboom, nanlite, nunchaku, pavotube pavotubeII6c, tse-imaging, willem sibering

De Nanlite Pavotube 6C II is een veelzijdige, compacte en zeer gebruiksvriendelijke tube. En ondanks die compactheid biedt deze tube enorm veel lightpower. Met een volle batterij kan je op vol vermogen een dik uur werken met deze tubes. Ze hebben een kleurtemperatuur instelbaar vanaf 2700K tot maximaal 7500K. Daarnaast bieden ze een hele range aan licht effecten. Alle specificaties van deze tube vind je hier.

Over Martin

‘Knutselen met licht’, daar haalt Nanlite ambassadeur Martin zijn lol uit. Zijn werk kenmerkt zich door een cocktail van mooi licht, onscherpte, knallende kleuren en bijzondere standpunten. Zijn beelden roepen niet zelden een wow-effect op. Daarnaast draait het in het werk van Martin om verhalen. Hij vertelt een verhaal met zijn camera: van een persoon, merk of product.

Meer info over Martin vind je hier.

Beelden: © Martin Hogeboom