Posted on

20% discount op Nanlite Pavotubes 15C/30C

December en januari zijn dé feestmaanden bij uitstek. De tijd van het jaar om jezelf of een ander te verwennen. Bijvoorbeeld met een Nanlite Pavotube 15C of 30C. En waarom juist nu een van deze tubes? Wie tot en met eind januari 2022 een Nanlite Pavotube 15C/30C aanschaft, krijgt maar liefst 20% korting! Waar wacht je nog op?

De Nanlite Pavotubes 15C en 30C zijn LED-buislampen die je makkelijk onopvallend verstopt in kleine ruimtes op bijvoorbeeld de set of bij het fotograferen in voertuigen. Door de achthoekige uiteinden van de tubes is een plaatsing op de vloer of ander oppervlak in een specifieke hoek goed mogelijk.

20% korting op Nanlite Pavotube 15C/30C! Waar wacht je nog op?

Kleurtemperatuur

De tubes hebben een kleurtemperatuur die variabel is van 2700 tot 6500K. Dankzij de RGB-modus en de 360 kleuren met tint- en verzadingsregeling, is het mogelijk om talloze kleurencombinaties te produceren. De lichtintensiteit is variabel van 0 tot 100%.

Ingebouwde, oplaadbare batterij

De Pavotubes hebben een ingebouwde oplaadbare batterij die je, indien ze volledig zijn opgeladen, een gebruiksduur van 2.2 uur geven op 100% vermogen. Dankzij de meegeleverde multi-voltage AC-adapter kun je de tubes wereldwijd gebruiken.

Ze worden geleverd met een set bevestigingsklemmen en een prachtige, gevoerde en handzame draagtas.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die deze tubes je bieden? Lees dan deze blogpost met Nanlite ambassadeur Hille Hillinga.