Posted on

Creatief aan de slag met de Nanlite Bowens Mount Projector

Knutselen met licht’, daar haalt fotograaf en Nanlite ambassadeur Martin Hogeboom zijn lol uit. Zijn werk kenmerkt zich door een cocktail van mooi licht, onscherpte, knallende kleuren en bijzondere standpunten. Zijn beelden roepen niet zelden een wow-effect op.

Met de Nanlite bowens mount projector kan je het licht heel mooi en precies snijden. Echt heel gaaf.

Martin Hogeboom

Recent ging Martin in Studio 34X samen met een groep enthousiaste fotografen en een steampunk model aan de slag met de Nanlux Dyno 650C (2X), Nanlite Forza 60 bi-color (2X), Nanlite Pavotube 30C (2X), Nanlite Forza 300 bi-color (1X) en de kersverse Nanlite bowens mount projector, de PJ-BM-19.

Met deze nieuwe Nanlite Projection Attachment creëer je onder andere geweldige theatereffecten. De mount van deze projector beschikt over niet-gebogen lenzen. Dat voorkomt vervorming en zorgt voor een prachtige lichtbundelspreiding. Een must-have voor creatieve beeldmakers.

Martin: “Hiermee kan je het licht heel mooi en precies snijden. Echt heel gaaf. Verzin het, en het is mogelijk met deze projector. Het zet je aan om lekker creatief aan de slag te gaan.”

En dat deed Martin dan ook. De beelden bij deze blog spreken voor zich. Wat denk jij?   

Meer informatie over Martin vind je hier.

Model: Bonsart Bokel.