Posted on

Nanlite Pavotube X-serie in de praktijk

Recent lanceerde Nanlite een hele nieuwe generatie Pavotubes, de Pavotube X-serie. Deze serie bestaat uit een drietal tubes, de Pavotube II 15X, 30X en de 60X. Hoe presteren deze tubes in de praktijk?   

De nieuwe X-serie heeft onder andere een duizelingwekkend bereik van kleurtemperaturen van 2700K tot 12000K(!). Ze zijn speciaal ontworpen voor cinematografen, fotografen, gaffers en andere creatieve professionals.

Gedreven door de steeds veranderende wensen en persoonlijke ontwikkelingen van deze gebruikers, bracht Nanlite deze nieuwe generatie Pavotubes op de markt.

Uitgebreide upgrade

Evenals de eerste generatie Pavotubes, bestaande uit de 15C en de 30C, is ook de nieuwe generatie uitermate gebruiksvriendelijk. Wel kreeg de X-serie een uitgebreide upgrade, zowel wat betreft technologie als materiaalgebruik.    

Review

Wat veranderde er nog meer? Waartoe is de nieuwe generatie in staat? De antwoorden op deze en vele andere vragen vind je in onderstaande video van Nanlite Global ambassadeur Alexandru Don.

Lees ook: Nanlite lanceert de Pavotube X-serie: overal bruikbaar, altijd creatief