Posted on

Korte middenkolom voor Sirui ST-lijn

Met de ST-124 en de ST-125 lanceerde Sirui eerder dit jaar een nieuwe statief lijn. De voornaamste kenmerken van deze lijn: super strak, super smal, ongelooflijk stabiel en gemaakt van hoogwaardige én vochtbestendige materialen. Speciaal voor deze lijn lanceert Sirui nu ook een extra korte middenkolom, de ST-Z.   

Dankzij deze aanvulling is de ST-lijn nu meer dan compleet

Met deze extra korte middenkolom komt Sirui tegemoet aan de wens van veel fotografen om ook heel laag bij de grond te kunnen werken vanaf de statieven uit deze nieuwe ST-reeks. Om deze hoogte zo laag mogelijk te krijgen, is deze extra korte middenkolom niet voorzien van een haak aan de onderzijde. Als vanzelfsprekend is de ST-Z vervaardigd van hetzelfde sterke en duurzame materiaal als de statieven zelf, carbonfiber.        

Dankzij deze aanvulling, die los verkrijgbaar is, is de ST-lijn nu meer dan compleet. Zo zitten zowel de ST-124 als de ST-125 boordevol met handige functies. Uniek aan zowel de ST-124 als de ST-125 is de driehoekige middenzuil. Dankzij deze constructie zijn beide statieven super smal in te vouwen.

Wat ze verder met elkaar gemeen hebben, zijn de waanzinnige looks. Met andere woorden, met zowel de ST-124 als met de ST-125 kan je gezien worden. Onderweg, in de natuur, aan het strand, en natuurlijk ook in de studio of welke binnenruimte dan ook.    

Check deze link voor alle info over de zowel de ST-124 als de ST-125.

De SI-ST-Z is per direct leverbaar en kost €19.90.