Posted on

Nieuw in Nanlite Forza serie: Forza 150

Met de Forza 150 voegt Nanlite vandaag een nieuw lid toe aan haar unieke en populaire Forza serie. Met de lancering van de Forza 150 komt het totaal in deze serie uit op zeven ledlights, te weten de Forza 60, -60B (Bi-color), -150, -200, -300, -300B (Bi-color) en de -500.  

Opwindende toevoeging

Deze opwindende toevoeging aan de Forza-reeks heeft een indrukwekkend compact ontwerp en een hoog vermogen van 150 watt continu licht. Daarmee biedt de Nanlite Forza 150 oneindig veel opnamemogelijkheden. In combinatie met de meegeleverde reflector is de output van de Forza 150 op een meter afstand liefst 27.960 lux.

Nanlite Forza 150; een indrukwekkend compact ontwerp in combinatie met een al even indrukwekkend vermogen

Net als zijn single-color familieleden heeft de Forza 150 een kleurtemperatuur van 5600k en respectievelijk een CRI en TLCI-waarde van 96 en 98. Daarnaast beschikt de Forza 150 over 11 verschillende lichteffecten waaronder flash, pulse, storm, TV, paparazzi, Candle/Fire, Bad Bulb, Firework en Explosion. De Forza 150 weegt slechts 1.36 kilogram en laat zich, zoals de hele Forza reeks, eenvoudig en intuïtief bedienen.

Eenvoudige draadloze bediening

De bluetooth-connectiviteit via de recent gelanceerde Nanlink-app zorgt voor eenvoudige draadloze bediening van de Forza 150. Afgezien van deze bluetooth-connectiviteit, laat de lamp zich ook eenvoudiug bedienen via 2.4G-, DMX- en RDM. De Forza 150 is kortom ontworpen voor eenvoudig gebruik op alle productieniveaus.

De hoge output van de Forza 150 wordt efficiënt beheerd door middel van een geavanceerde warmteafvoer en een regelbare interne ventilatorkoeling. Dat voorkomt stress over lawaai en oncontroleerbare hitte tijdens de shoot.

Zoals alle Forza lampen, laat de Forza 150 zich voeden door zowel gelijkstroom- als (v-lock) batterijen. Dus ook in situaties zonder netstroom, kun je vertrouwen op deze prachtige bron van licht.

Bowens mountadapter

De Forza 150 heeft dezelfde mount als de Forza 60(B). En evenals zijn kleinere broertje wordt hij geleverd met een Bowens mountadapter. Kortom, het complete potentieel aan lichtvormers is bruikbaar op de Forza 150.

De lamp wordt geleverd in een prachtige, ruime Nanlite draagtas. Hiermee mag je gezien worden! Bovendien, zo is de Forza 150 onderweg altijd maximaal beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Check onderstaande video voor alle specificaties en mogelijkheden van de Nanlite Forza 150.

Prijs en beschikbaarheid

De Nanlite Forza 150 komt begin december beschikbaar voor een bedrag van €559,-.