Posted on

Nanlite 15% discount actie: Mis het niet!

Nanlite lanceert weer een geweldige discount actie! Wie in de maand november 2021 een ledlamp uit de Nanlite Forza serie aanschaft, krijgt 15% korting op zijn/haar aankoopbedrag. De lampen kunnen worden ingezet als spotlight, floodlight of fresnel. Die kans laat je toch niet lopen?

De 15% discount actie is van toepassing op alle ledlights uit de Nanlite Forza serie

Over de Nanlite Forza serie

Twee jaar geleden lanceerde Nanlite haar eerste professionele serie continu ledverlichting, de Forza serie. Deze unieke serie bestaat inmiddels uit een zestal spotlights, te weten de Forza 60, -60B (Bi-color), -200, -300, -300B (Bi-color) en de -500.

A dream came true

Met de komst van deze serie, is de droom van foto- en videografen werkelijkheid geworden; super krachtige continu ledlampen in extreem compacte behuizingen. Niet voor niets groeide de Forza serie in een kleine tweeënhalf jaar tijd uit tot een enorme hit. Foto- en videografen die met deze lampen werken, zijn er stuk voor stuk razend enthousiast over.   

Neem nu de meest compacte uit de reeks, de Forza 60. Deze veelzijdige en flexibele spotlight past in de palm van je hand. Met een gewicht van slechts 800 gram is hij bovendien vederlicht. Maar ondanks zijn compacte formaat biedt de Forza 60 in combinatie met de standaard reflector een helderheid van liefst 11950 lux (!) op een meter afstand.

Accessoires uitgesloten van de discount

De 15% discount actie is van toepassing op alle ledlights uit de Forza serie. Wanneer je een kit aanschaft met daarin meerdere Nanlite ledlights en accessoires, dan wordt de discount alleen verrekend op de lampen. Accessoires zijn kortom uitgesloten van deze discount actie.

Black Friday deal; 20% Discount op Nanlite Pavotube 6CII

Naast deze actie, geldt er vanaf 26 november tot en met het einde van het jaar – 31 december 2021 – nog een geweldige discount actie van 20% op de Nanlite Pavotube 6CII. Deze kleine en krachtige LED-tube groeide in korte tijd uit tot een hit. Niet geheel verrassend. Met een CRI van 95 en een TLCI van 97 biedt deze LED-lamp een perfecte kleurgetrouwheid met een breed kleurtemperatuurbereik van 2700 tot 7500K. Daarnaast biedt deze tube geavanceerde groen en magenta-aanpassingen in CCT-modus en een keuze uit meer dan 36000 statische lichtkleuren.

Lees ook: Nanlite Pavotube 6CII in de praktijk: Into the future