Posted on

Bezoek TSE Imaging tijdens Photo Days 2021

De Photo Days staan weer voor de deur. Dit feest voor foto- en videografen vindt plaats op 22, 23 en 24 oktober van 10u tot 18u in Brussels expo. Uiteraard is ook TSE Imaging hierbij van de partij. Jij ook?

In dat laatste geval mag een bezoek aan de stand van TSE Imaging natuurlijk niet ontbreken. Waarom niet?      

Uiteraard hebben we speciaal voor de Photo Days ook eenmalige scherpe aanbiedingen voor je klaar staan

De product specialisten van TSE staan tijdens de Photo Days voor je klaar met Sirui statieven, continulicht van Nanlite en Nanlux, de lithium-ionbatterijen en laders van FXLion en Hoya filters. We bieden je kortom de mogelijkheid om uitgebreid te “proeven” van ons ruime, zeer gevarieerde assortiment van deze prachtige merken.

Zo kun je tijdens de Photo Days kennis maken met de eerder dit jaar door Nanlux gelanceerde Evoke 1200, een verbluffend krachtige en revolutionaire – 1200W -, 100% flikkervrije LED-spot.

Ook kunnen we je tijdens de beurs verschillende kersverse producten tonen. Welke dit zijn? Dat houden we nog even geheim. Maar geloof ons, het is zeer de moeite waard. 

Uiteraard hebben we speciaal voor de Photo Days ook eenmalige, zeer scherpe aanbiedingen voor je klaar staan. Op al onze merken!

Genoeg reden dus om ons te bezoeken in Brussel. Het adres van Brussels Expo is Belgiëplein 1, 1020 in Brussel, (België). Je vindt TSE Imaging op standnummer 3.07.

Tot in Brussel.

Related news

De Sirui RX2 in de praktijk

‘De Sirui RX2 is sterk, compact, super degelijk, dankzij het carbon uiterst licht maar wel erg stabiel en veelzijdig inzetbaar.’