Posted on

Nanlite Mira 26B; ultieme set-up voor vloggers, artiesten en haar- en make-up-professionals

Ben jij een vlogger, artiest, of haar- en make-up-professional en ben je op zoek naar een ultieme light set-up? Check dan de Nanlite Mira 26B Dual Flex Arm Beauty Light.

Dit is een ultieme set-up voor vloggers, artiesten of haar- en make-up-professionals. Zo stelt de Nanlite Mira 26B je in staat om je eigen studio thuis of waar dan ook te creëren. De kit bestaat uit twee LED-lampen met zwanenhalsarmen, een smartphonehouder en een lampstatief.

De zwanenhalsarmen kunnen in vrijwel elke richting worden gebogen, waardoor een gelijkmatige belichting met een mooi verloop van licht naar donker mogelijk is. De kleurtemperatuur is instelbaar van 2700K tot 6500K, zodat je deze makkelijk aanpast aan de kamerverlichting of het omgevingslicht. De LED-lampen zijn in helderheid regelbaar van 0 tot 100%. De beide armen zijn gemonteerd op de voedingsmodule met vrouwelijke schroefdraden, zodat de hele eenheid op een lampstatief te monteren is.

Universele multi-voltage voedingsadapter

De Mira 26B is dankzij de universele multi-voltage voedingsadapter klaar voor wereldwijd gebruik. Om het geheel te vervoeren of op te bergen wordt een handige draagtas meegeleverd.

Schaduwvrij

De Nanlite Mira 26B creëert een zacht, schaduwvrij licht met een minimale set-up. Met de bedieningsknoppen is de helderheid instelbaar van 0-100% en de kleurentemperatuur is regelbaar van warm naar koud (2700-6500K), wat prachtige resultaten oplevert zonder toevoeging van plastic filters of diffuusdoeken.

Flexibele armen

Met twee afzonderlijke LED-panelen die 360 graden kunnen draaien en dubbele flexibele armen plaats je de verlichting precies daar waar je deze nodig hebt. Als gezegd is dit super handig voor make-up-artiesten, haarstylisten, tattoo-artiesten, huidverzorgingstechnici of iedereen die zelf een vlog of livestream maakt.

Check onderstaande video om een goed beeld te krijgen van de Nanlite Mira 26B.

Smartphone friendly

De meegeleverde smartphonebeugel maakt de Mira 28B compatibel met de meeste populaire smartphones. Tegelijkertijd zorgt de USB Power Passthrough-functie ervoor dat de accu van je telefoon wordt opgeladen tijdens livestreaming, vloggen of het maken van time-lapses.