Posted on

TSE Imaging sponsor van Netherlands Society of Cinematographers

TSE Imaging, distributeur van onder andere Nanlite, Nanlux, Tokina, Hoya en Sirui, is sinds kort sponsor van NSC, Netherlands Society of Cinematographers. Deze vereniging, opgericht in 1994, maakt zich hard voor de belangen van de DoP, director of photography (cameraregisseur).

De NSC staat voor goed bestuur en het verbeteren van creatieve-, technische- en zakelijke kansen voor cameramensen. Het doel van de NSC is om samen te werken met nationale- en internationale organisaties binnen de professionele filmindustrie. Kennisuitwisseling en samenwerking tussen leden is de belangrijkste taak van NSC.

Eervol

TSE Imaging voelt zich zeer verbonden met deze beroepsgroep en ondersteunt en onderschrijft het doel en de taken van de NSC volledig. Wij vinden het dan ook eervol om hier een bijdrage aan te kunnen en mogen leveren in de vorm van een sponsorship.

Meer informatie over de Netherlands Society of Cinematographers vind je hier.