Posted on

Nanlite lanceert aantrekkelijke kortingsactie

Nanlite komt opnieuw met een prachtige actie. Wie in de periode van 15 juni 2021 tot en met 15 juli 2021een Nanlite modifier of tubeholder aanschaft, krijgt hierop een korting van liefst 15%. Mis het niet en zeg het voort.

Wil jij je creatieve mogelijkheden die Nanlite je biedt verder uitbreiden, pak dan deze kans

Nanlite is nauwelijks nog weg te denken uit de foto- en videowereld. Beeldmakers die aan de slag gaan met de krachtige, compacte en zeer veelzijdige led-oplossingen van Nanlite zijn stuk voor stuk enthousiast.

De actie op een rij

Nu lanceert Nanlite opnieuw een geweldige actie! Ditmaal rondom diverse accessoires, van softboxen tot houders voor de Pavotubes. Deze actie start op 15 juni 2021 en eindigt op 15 juli 2021. In deze periode geldt een korting van 15% op de verschillende Nanlite modifiers en tubeholders. Kortom, wil jij je creatieve mogelijkheden die Nanlite je biedt verder uitbreiden, pak dan deze kans!  

Uiteraard wil je dan wel weten om welke modifiers en tubeholders het gaat. Daarom zetten we ze hier voor je op een rij:

LT-FZ60, LT80, LT120, SB-FZ60, EC-FZ60, SB-PR90Q, EC-PR90, SB-PR120Q, EC-PR120, SB-PR150, EC-PR150, NL-PT-M4Y, NL-PT-M2Y, NL-PT-M1Y, NL-PT-M1.

Over Nanlite

Met de lancering van de Forza serie, in 2019, liet Nanlite voor de eerste keer van zich horen. Met de komst van deze reeks werd de droom van foto- en videografen werkelijkheid; super krachtige continu ledlampen in extreem compacte behuizingen. Niet voor niets groeide deze serie in korte tijd uit tot een enorme hit. Foto- en videografen die met deze lampen werken, zijn er stuk voor stuk razend enthousiast over.

En dat geldt inmiddels allang niet meer alleen voor de Forza serie. Ook de pavotubes, de panelen, de spots uit de FS-serie, ringlights en andere prachtige lichtbronnen van Nanlite zijn gewild.