Posted on

Behind the scenes bij Nanlite Global ambassadeur Alexandru Don

Videograaf en Nanlite Global ambassadeur Alexandru Don ging recent de studio in gewapend met een Nanlite Forza 60B, de Nanlite Forza 500, de Nanlite projectorlens en de Nanlite MixPanel150. Deze keer niet voor een video, maar voor een gave serie foto’s. Daar werd uiteraard wel een behind the scenes video van geschoten. Check it out!   

Voor een van zijn opstellingen gebruikte Alex de Nanlite Forza 60B met projectorlens. Daarmee projecteert hij een cirkel op de muur. Om de ruimte om die cirkel van kleur te voorzien gebruikt hij de Nanlite MixPanel 150. Deze stelt hij in op een helderheid van 20% en op de kleur rood.

Bij een andere opstelling gebruikt Alex de MixPanel 150 ingesteld op de kleur blauw. Voor de cirkel in het midden kiest hij hier voor geel. De projector maakt het gemakkelijk om de scherpte van de cirkel aan te passen.

Het effect van warm zonlicht

Tijdens de derde en laatste opstelling gebruikt hij opnieuw de Nanlite Forza 60B met projectorlens. Hiermee creëert hij ditmaal het effect van warm zonlicht dat naar binnenvalt. Hierbij zet Alex ook de Nanlite Forza 500 in combinatie met de parabolische softbox (120cm) in ‘voor net dat beetje invullicht’.

Wil je op de hoogte blijven van het werk van Alexandru Don? Volg dan ook zeker zijn Instagram account.