Posted on

Standaarduitrusting Nanlite Forza 60(B) uitgebreid

Let op! De aanschaf van een Nanlite Forza 60(B) wordt nu nog aantrekkelijker. Kan dat? Ja zeker! Wie een Nanlite Forza 60(B) aanschaft, krijgt daar in het vervolg én voor hetzelfde bedrag de Nanlite Bowens Adapter – NL-FZ60-BA – en de Nanlite Battery Holder – NL-BH-FZ60 – bij.

De Forza 60(B) is de ideale lamp voor video- en fotografen die op zoek zijn naar big light performance features in een kleine en handzame behuizing voor een zeer scherpe prijs. Door de uitbreiding van de standaarduitrusting wordt de aanschaf van een Nanlite Forza 60(B) nog aantrekkelijker 

De Nanlite Battery Holder maakt het mogelijk om de Forza 60(B) op elke gewenste locatie te gebruiken met 2 NP-F accu’s. Je bevestigt de Forza 60(B) op de batterijhouder. De houder is voorzien van een handvat waarmee je de lamp als een soort schijnwerper in de hand houdt. Zo schijn je snel ergens licht bij wanneer dit nodig is.

Met de Nanlite Bowens Adapter gebruik je Bowens accessoires op de Nanlite Forza 60(B) LED-light. Hiermee vergroot je mogelijkheden met de compacte en lichte Forza 60(B).

Over de Forza 60(B)

De Forza 60 is een zeer veelzijdige en flexibele spotlight die past in de palm van je hand. Met een gewicht van slecht 0.8 kilo is hij bovendien vederlicht. Ondanks zijn compactheid biedt de Forza 60 in combinatie met de standaard reflector een helderheid van liefst 11950 lux op een meter afstand. De Forza 60 heeft daarnaast vier verschillende licht effecten. Meer informatie over deze lamp lees je hier.

Daar waar de Forza 60 een kleurbereik heeft van 5600K, heeft de Bi-color, de Nanlite Forza 60B, een bereik van 2700K tot 6500K. Met dank aan zijn met precisie ontworpen reflector, heeft hij bovendien een indrukwekkende lux output van 13830 op 1 meter. Daarnaast heeft de Forza 60B evenals de single color variant een CRI waarde van gemiddeld 96 en een TLCI waarde van gemiddeld 98. Wil je meer weten over de Bi-color variant? Check deze link.  

Beide lampen zijn kortom ideaal voor video- en fotografen die op zoek zijn naar big light performance features in een kleine en handzame behuizing voor een zeer scherpe prijs. Door de uitbreiding van de standaarduitrusting wordt de aanschaf van een Nanlite Forza 60(B) nu nog aantrekkelijker!