Posted on

Nanlite ambassadeur Tom Museeuw ontrafelt zijn geheimen

Portretfotograaf en Nanlite ambassadeur Tom Museeuw schildert graag met continulicht. Waarom? Wat is hét voordeel van continulicht ten opzichte van flitslicht? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen gaf Tom recent tijdens een zeer leerzame online webinar van CameraNU.nl.

Het grote voordeel van continulicht ten opzichte van flitslicht, is dat je ziet hoe het licht op je onderwerp valt; what you see is what you get

Tom Museeuw

Heb jij de online webinar “Fotograferen met continulicht” van Tom Museeuw Gemist? Geen probleem. Je kan hem terugkijken in onderstaande video.

‘Het grote voordeel van continulicht ten opzichte van flitslicht, is dat je ziet hoe het licht op je onderwerp valt; what you see is what you get’, zegt Tom. ‘Hierdoor kun je veel eenvoudiger de juiste belichting instellen en het licht sneller naar je hand zetten.’

Tijdens de webinar laat Tom je heel veel prachtige voorbeelden zien en staat hij uitvoerig stil bij zijn manier van werken.    

Meer informatie over Tom vind je hier.