Posted on

Hoofdrol voor Nanlite in Yves Saint Laurent shoot

Nanlite Global ambassadeur Alex Don schoot recent een commerciële video voor een nieuwe parfum van Yves Saint Laurent. Hierbij maakte hij gebruik van de Nanlite MixPanels, de 60 en de 150, en de Nanlite Forza 500. Hoe combineerde Alex de diverse Nanlite lichtbronnen? En wat is het resultaat? Kijk en lees je mee?

Alex was op zoek naar een warme en sfeervolle, retro uitstraling. Om die reden stelde hij de Nanlite MixPanels – 60 & 150 – in op de warmste kleurtemperatuur. Om de retro-sfeer nog meer te benadrukken, zette hij ook een rookmachine in.

Alex: ‘Daarnaast zocht ik ook nog naar een extra dimensie in de vorm van reflectie.’  Om dit te bereiken maakte hij de vloer nat. ‘Dit maakt het geheel nog krachtiger. Het voegt echt een extra dimensie toe aan het geheel.’    

De Nanlite Forza 500, de grootste jongen uit de inmiddels zeer bekende Forza serie van Nanlite, vormde de hoofdlamp voor de gehele shoot. Alex posteerde deze aan de zijkant. Om het licht mooi zacht en egaal te maken plaatste hij een softbox op de Forza 500, de NL-SB-PR150.    

Benieuwd naar de hele shoot? Check dan snel bovenstaande YouTube video.

Lees ook: William Rutten onder de indruk van de Nanlite Forza serie

Related news